July 18, 2012

Segmen :Nostalgia Ramadhan


korang,jom join segmen ni ,
korang cerite je ape2 yg jadi nostalgia di bulan ramadhan kecuali kisah 18sx..
tag : Cute mama , Ely n sume yg belom join ^_^



nak join, klik SINI

kalau nak cerita kisah ponteng puase bnyk sgt.so tak nak lah.i feel like spit to the sky.haha
kisah mase mula mula belajar puase.mase tu umo 6 tahun.
dengan jaya nye Cendol telah berpuase dari pagi smpe ke ptg.ye sampai petang je.
pukul 6 dah berbuka sebab tak tahan terbau mak masak kari daging.
terus ckp kat mak tak tahan dah nak berbuke smbil buat muke 5 sen.
mak pun takot anaknye mati lapo terus cedokkan nasi dan lauk.
dengan tersengih sengih cendol pn mkn nasi dlm bilik mcm VIP.

sekian~










36 comments:

Wanieys said...

selamat bersegmen cendol :))

dyabunga said...

bilik vip tu..hahaa

are_lin@yu said...

hheehe baiknya mak cendol...;-)..dapat jugak makan kan .;-)

wan nurul hezrina said...

selamat bersegmen cendol

Azmi Khan said...

bukak pose kul 6 rugi tu....
krg jgn duk lg plak...
huhu...

|shuhadaothman|TM said...

selamat bersegmen cendol n selamat menanti ramadhan :)

Natasha said...

haha.. xde lg org mati sbb puase.. sbb sakit or da ajal tu lain la citer. :) singgah dr segmen sme .
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-nostalgia-ramadhan.html

Edy Fee said...

mst lucu klau igt kisah2 mula2 blaja pose kan

Cik Aini said...

kehkehkeh
rugi2 lagi satu jam je kan bila pikir2 balaik.hehehe nm pun bebudak =p

**yg like page tu trs je click tmp yg C'jai letak link tu cendol =p

~Sweet Honesty~ said...

eee..sikit jam lgi nk bebuka..nakal yea..hihi.. header cendol baru tu comel laaa..

ஜ miss klanika ஜ said...

setiap ramadan ada peristiwanya . tak terkabor rasanya .hehe

Aine Ainun said...

simple je, tapi ade Isi cerita=))
best...

heheee, biasela masa kanak2 kan, banyak ragamnya

izan mama mia said...

heehhe....sikit jer lg nak magrib.kan...

Cik Nur said...

hehehe...cendol..muka 5sen belum cukup murah..hihih..

tapi kalau skarang muka muka 1sen pun, tentu mak xbagi..hihih

Cinta Misteri said...

Hamboìì..propa erkK..ngelat jewr.

Ank CiM yg kecik tu, thn ni masuk thn ke2 dia puasa.

zanairin said...

cerita Nazrul & Larissa kini kembali.. dah 2 kali sambungan dah pun.. tapi kali nie kita menyusuri kembali kenangan yang membuatkan larissa serik bercinta..anyway, thanks for the support ya.. ^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/cerita-cinta-aku-dia-2.html

Mr.Clive said...

slamat berpose nanti cendol!hehe :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat bersegmen..& Good luck ye..~

abiwan said...

selamat berpuasa!

http://monkeymacho.blogspot.com/2012/07/kementerian-benar-pelajar-bawa-gajet.html

Boni Kacak said...

ahahaha.. selamat bersegmen..hehehe

Boni Kacak said...

selamat bersegmen ye bubu

nn lylyn said...

6 tahun xpe lg ^^ leh kasi can

LubLy said...

disebabkan bubu comment smp 3kali..lebly pun sengaja jd follower bubu yg ke 300..haha

puasa ngelat nama nye niehhhh!!

KorN said...

segmen ni macam best jer.. nak join, tp mood ramadhan belom ade...

*korn lg suka blog cendol yg lame.. juz opinion

Yumida said...

nak curik2 masuk bilik vip tu time bln ramadhan nnti..kikiki

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cendol! sapa suruh tak puasa. hehe

Nurlyla said...

bubu dn cendol bersegmen.. gudluck ye..

eh, tiba2 trfikir.. bubur cendol wujud tak?

Nurlyla said...

syangnye tnggal sejam lgi..

Deq's Qienz said...

selamat bersegmen :)

paripariputih said...

Poscard PUASA ko ditag http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/sila-carik-gambau-memasing-p.html

Deqla manjew said...

deqla pun otw nk join segmen ni...

mama aryan said...

hahaha..kelakar..gud luck utk segmen ni ye

IntaNBerliaN said...

hahahah... akak pun pnh dah dekat sgt nak berbuka tp gtau mak lapar... xleh thn.. hihii

C'Jai said...

Kalu belum baca, jom baca nostalgia kengkawan yang lain, sementara menanti keputusan pemenang di link
http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-nostalgia.html

Emas Putih said...

Salam Ramadhan.. terjan entry awak.. follow sini jugak.. hehe http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-nostalgia-ramadhan.html

taqiee din said...

dr segmen yg sama...lucu gak kisah cendol nih..hehehhhe:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...