February 13, 2014

Bahagia bertukar resah

Sementara menunggu makanan sampai. Lapo bebeno ni, makan orang sebelah ni satgi...

Tak tau la bebelan ni dapat di post atau tak, beberapa hari lepas, dah cuba publish entry, tapi sampai sekarang masih  "publishing"

Bahagia bertukar resah, mula-mula bahagia la dapat cuti sebulan. Tapi bertukar resah bila cuti di extend sampai 7/3/2014. Means cuti bertambah lagi 23 hari. Risau cuti lama sangat ni..nanti mesti dokturah akan tenyeh kitorang cukup2 untuk menghabiskan syllabus dan pastinya exam final pun lambat. Huhh macam mana kalau exam final after raya?!!! DISASTER! !!
Please, ,, nak balik malaysia dengan tenang..

Okay, makanan sampai.

10 comments:

Cik Nur™ said...

time cuti tu, boleha study.. :)

lelamaisara said...

sabar cik adik ku cendol...:) tenang2 kan hati dan perasaan anda...

Bulan Syurga Firdausi said...

Robbuna yusohhillana InsyaAllah.. :)

Deqla Manjew said...

cuti mmg syok..tp kalo lelama siaplah byk urusan menanti.. keje mcm tu gak.. masok jer opis mmg bz ler jwbnye.. huhu..

Cik Aini said...

as salam Cendol,
sihat ke cik adik srg ni?
tenangkan hati & jiwa,baru bleh jawab periksa..hehehe

Deq's Qienz said...

alahai sabo yer dik..masa ni mmg terasa sgt susah kan..nt bila cendol dah abes blajaq msti rindu time study..gud luck :)

Solehah Shamsuddin said...

hehe sbr ye dik. nt bila dh blik Malaysia, boleh rehat dgn tenang :)

Yana Libra said...

good luck utk sem baru ye :)

Tinta Lana said...

Salam.

Sekarang da 12/4..mesti dokturah tgh tenyeh korang ya..hehehe

Elly Mirsada said...

cendol..mizz u...ni blog br ely tau..yg lame da berkubur,hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...