January 12, 2015

Keli oh geli

Malam itu, aku dan housemate menanti penuh debaran. Ketukan di pintu disambut gembira. Cepat-cepat aku buka pintu. Plastik hitam bertukar tangan setelah sejumlah wang dihulur.

Yeayyy ini dia ikan keli egypt! Haha
Teringin nak makan keli kat egypt ni, dari sungai nil gamaknya.
Terus terang cakap, aku geli ikan keli tapi kalau bab makan aku no. 1.
Maksudnya aku tak reri nak siang ikan keli ni. Nasib baik ada housemate ni ha dia memang mak keli. Nama dia pun keloi, keloi mak keli. Dgn lagi sorang pembantu si keloi namanya bacteria. Diorang yang bertungkus lumus membelasah ikan keli ni. Aku ni tukang basuh je.

Ikan tu gerak-gerak lagi walaupun dah putus kepala mungkin neuron impulse yang masih tersisa. Takut. besar betul ikann tu.

Gegak gempita rumah kami malam tu jerit pekik kerana membelasah ikan yg kuat menggelupur tu.  :p

Sekuat kuat ikan keli, akhirnya dimakan jugak.

#Itu le pase kalau mak buat tak tengok, pastu tak reti.
#iwantmorekeli
Exam fever♥ bitaufiq inshaAllah♥

19 comments:

Unknown said...

Сексуальные- проститутки г Одесса
Ласковая и страстная леди, не умеющая жить без сексуальных развлечений, открыта к новым эротическим знакомствам. Если ты хочешь побаловать себя безудержным сексом, смело звони мне Легок путь через Аверн.

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Unknown said...

BAVETLINE
PREDIKSI BOLA
Prediksi Real Sociedad vs Alaves 05 Maret 2018
Prediksi Marseille vs Nantes 05 Maret 2018
Prediksi Lazio vs Dynamo Kyiv 09 Maret 2018
Prediksi Marseille vs Athletic Bilbao 09 Maret 2018
Dikira Melahirkan Bayi, Pasangan Ini Malah Lahirkan Kucing
Bayar Upah Dibawah UMR, Pengusaha Ditetapkan Sebagai Tersangka
Hubungi BJ Habibie, Jokowi: Semoga Segera Sehat Kembali

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر


عبده العمراوى said...



شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة مكافحة الفئران بالاحساء

تاج للخدمات المنزلية said...


الخدمات المنزلية بمدينة القطيف 0551844053


شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف فلل بالقطيف
شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف بالقطيف

Clipping Path said...


Amazing post with lots of informative and useful and amazing content. Well written and done!! Thanks for sharing keep posting.

Unknown said...

takipçi satın al
takipçi satın al
takipçi satın al

Dooda 7N7 said...


شركة مكافحة الصراصير بالرياض

HARRY WALKER said...

Enjoyed reading your post keep sharing such amazing post will come back to read more.

Regards : microsoft365.com/setup

micrsoft365.com setup

microsoft365

office365.com

123.hp.com/setup

Michelle Roy said...

Amazing post with lots of informative and useful and amazing content. Well written and done!! Thanks for sharing keep posting.

Mini Skip Hire
2 Yard Skip
3 Yard Skip
Grab Lorry Liverpool
Flocculants Wastewater Treatment
Types of Recycled Materials
Camden Rubbish Collection
Dry Mixed Recycling
House Clearance Near Me
Skip Hire Sheffield

Ahmad said...

saya suka tulisan awak..izin nitip ye https://bit.ly/3LOFZY6

المنزل المثالي للخدمات المنزلية said...

شركة تسليك مجاري
تسليك مجاري

Anonymous said...

Thanks for finally talking about this.
french bulldog puppies for sale
registrierten führerschein kaufen
havanese puppies for sale
pomeranians for sale
ragdoll kitten for sale
puppies for sale
australian shepherd puppies for sale

Anonymous said...

Ahaa, very nice. Thank You!
ragdoll kittens for sale $400
aussiedoodle puppies for sale
goldendoodle puppies for sale
yorkie puppies for sale
führerschein kaufen legal
belgian malinois for sale
yorkie puppies for sale

Anonymous said...

Very pretty!
havanese dogs for sale
pomeranian for sale
ragdoll kittens for sale
doodle puppies
bernedoodle puppies for sale
teacup puppies for sale
boxer puppies for sale
https://wagglepuppies.com/

Anonymous said...

basset hound puppies for sale
border collie puppies for sale
bull terriers for sale
siberian husky puppies for sale
teacup pomeranian for sale
teacup maltese puppies for sale 

Anonymous said...

Ahaa, it's nice
dalmatian puppies for sale
german shepherd puppies for sale
giant schnauzers for sale
golden retriever puppies for sale
labrador puppies for sale
pit bull puppies for sale
rottweiler puppies for sale
https://www.bigpawfurbabies.com

Anonymous said...

yorkie puppy for sale
teacup yorkie sale
teacup pomeranian for sale
chihuahua puppy for sale/
pugs puppies for sale
french bulldog puppy for sale
chow chow puppy sale

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...