May 8, 2012

ANGRY BIRD !

AWAS !










main angry bird boleh mnyebabkan angry people !




ini terjadi apabila


1 . mak suruh buat keje, kita leka main angry bird maka
     mak akan ANGRY !


2. bile kita main tembak babi tu tak kena-kena..mula lah rasa 
    bengang dan ANGRY !!


3.kalau dalam fb ade button 'brag' untuk challenge friends          
   yang lain utk dapat markah lebih tinggi..dan dan..
   CENDOL akan berasa very ANGRY bile ade yang 
   'brag' dengan CENDOL !




i have been busy these days killing the pig !!







15 comments:

9n0L4 said...

jage². ni nak tinggal komen, nnt ade org angry. hehe.

Cik Aini Lavender's said...

hahaha..btul2 =p

~Sweet Honesty~ said...

haha..dont angry2 yee..(^_^)

Chic Na said...

tau takpe. hangin betul kalau main game ni. selagi xdapat, selagi tu nak try. kikiki..

Cik Nur said...

cendol main game ni kat FB,...ade ke..? cik nur xtahu pun... hihihi...dulu cik nur hantu framville..sekarang tak dah..hantu blogging lak..kekekekeh..!

hari2 cik nur singgah sini...sayang cendol gak.. :)

cendol said...

try la main,boleh sakit hati dbuatnye !!hehe
=D mmg notice cik nur selalu kat sini..cendol je slalu hilanggg jasamu dkenang !!

cendol said...

haha tak angry pun..u r always welcome =D

CikMai said...

sakit hati ngan burung hijau yg boomerang tu..aiyahhhh..

mai follow awak :)

@ deqla manjew said...

fuhh... deqla baca entry ni pun boleh jd angry!!! :p

fArAh kUchEnGg said...

fara suke sngt maen game angry bird tw. huhuhohooo.. ! best gile lahh yg part nk tembak si babi tu x kene2. huahuahuaaaa... sabaa jelaa dlm haty... dah maen skali x bley benti dahh kn ? hek3..

cendol said...

Truee..mmg rse tak boleh benti..addicted!

Emma said...

hahaha... suke ngn angry bird eh?? ni yg nak angry ni!! sy x ska ngn angry bird... marah2 x marah x? hahha..

dyabunga said...

mcm takut je nk tinggalkan komen..hahahaa

9n0L4 said...

baru berjinak² jugak main game ni. boleh jadi ketagih. huhu.

amranaiman said...

angry bird yg mmbawa mudarat haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...