May 10, 2012

KASUT OH KASUT !

dear readers, 


siapa suka kasut ??? chekidouttt kasut kasut awesomee ni :D







                                                      Cool !


                                
                                                       Geli tengok !!






                                   cumel whatttt???





                                               macam cubic mainan






                                         erk ?.....




           macam nak nahas je pakai kasut cenggini !!!




                        yummy yum yummm....





paling suke yang ni !! super duper awesomee !!!





18 comments:

Eein Azryn said...

Nak try kasut yang ada jari kaki tu. Haha.

@ deqla manjew said...

comelnya kasut..kreatif la dorang nih kan....tp seram nk pakai yg no 2 dan 6!

dyabunga said...

kalau roti tu mcm syg je nk pakai

~Sweet Honesty~ said...

kreatif sungguh pencipta kasut2 ne..

Yana Libra said...

macam-macam fesyen~~~ :P

Arina Shamsul said...

wujud ke kasut2 ni? macam edit je kan dik..hihi

Cik Aini Lavender's said...

perghh..nk pakai pun pikir 2 3 kali =p

Akublogger Mengiring said...

wah.. uniknya kasut ni

Cik Kay Jue said...

yang roti tu kasut ke makan???

Cik Nur said...

karut yg roti tu, xsggup nak pakai..mkn lagi sedap..cicah lak kopii.. :)

Rashid said...

tak sanggup pakainya .. hehe

cendol said...

haha tau x pe

cendol said...

makan jeee

hazfee said...

haha, macam2 bentuk je kasut ni

Azhafizah[フィザ] said...

Yang kasut pisang tu memang unik..pelik pelik ajelah fashion kasut ni

ShahminNordin said...

zaman dah berubah..kasut pown kena la ubah kan...hehex

amranaiman said...

haha macam2 ada :D

9n0L4 said...

huhu. baru bw kat blog yg ade entri ni jugak. hee. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...