June 22, 2012

Benda yang tak patut buat !

Benda 1 .


cikgu dah habis mengajar . then mcm biase , 


Cikgu : ok,sape ada soalan nak tanya ?


*Cendol angkat tgn laju laju dgn yakin nye .


Cikgu : iye Cendol (kata ganti nama diri )


Cendol : boleh cikgu tolong bukak kan penutup botol air saya ?


Cikgu : laaa haii.. =.= (ambik botol air dan bukak dgn pasrah)


*mak pesan,kalo tak boleh buka pnutup botol ni,mintak tolong kwn2 atau cikgu.
i did the right thing! but not at the right time !








Benda 2 


tahun 2001 ade budak dajah 1 meraba budak darjah 1 . 
*skrg makin dasat kes mcm ni kan..


budak yg meraba tu budak india . yg diraba budak melayu . Diorang sekelas dgn Cendol .
budak yg diraba terus pindah sekolah lps bapak dia dtg serang budak india tu .


then satu hari,budak india tu lalu tepi Cendol .dia sengih sengih buat muka gatal  .


apaaa lagiii waaachakkk!! terajang sekali !


menjerit budak india tu.."hoi lu apesal??!! "


Cendol pn terus bangun jerit jugak kat dia . 
naseb baik cikgu ade..


*the truth is,Cendol tak tau pun dia berniat jahat ke hape ke saje2 nak sengih .hah! langkah keselamatan.hiihihi






Benda 3


Dulu Cendol suke Goku . tau tak Goku?dragon ball !
admire habih kening ngan rambut dia .haha


then kawan sebelah suke The Rock . dia kata kening Goku dgn The Rock sama.
Disagree! tak same la ! then gado gado . 
Cendol naik hangin . terus tumbok kepale dia se das . hambek kawww!!






*tak baik kan..benda macam ni pun nak pukol orang.menangis boy tu.
terlajak perahu boleh diundur,terlajak penumbok naseb la kamo . hahaha





benda 4


mase darjah 1 ada cikgu muda bergaya oh ! perempuan ^^..
dia suka check kuku bebudak setiap kali hari jumaat .kuku mesti mau pendek! 
baguihhh kann..tapi..
Cendol dilanda tanda tanya????
kuku dia panjang ! macam gambar kat bawah ni ha..







pinjam kuku cik Google :)

cendol pun laju je mulut tanya soklan berani mati


"Cikgu pun kuku panjang tak potong ke? "


muka cikgu terus berubah .! cikgu marah . dia cakap
"jangan nak mempertikaikan ape yg saya buat selama ni !"
owww..kengkawan sume pandang Cendol . diorang cakap,
"ha ha tak tayOkkkkk kamu buat cikgu marah !!"


Cendol pun ter blur dan terkesimaaa kejap , 
eh,apesal dia marah aku?aku tanya je..(dalam hati )


*maybe sebab tu la org ckp, Jangan buat apa yg cikgu buat,buat ape yg cikgu suruh..sebab kadang2 cikgu pun tak buat ape yg dia suruh ..kikikihhh





^_^ rasa eksited hari ni sebab fesss timeee..buat 2 entry dlm satu hari . (ape tah.org lain tak kecoh punn) 
      ok biase,mmg eksited tah hape hape .






33 comments:

Nyue said...

nice plus2 sempoi la cite cendol...ahahaha..berdekeh2 ketawa...ahahahah....part goku..nyue admire jgk...love goku...ahahha...
sokong part cikgu...bkn apa yg dia suruh, dia amak pon..eheh..maafkan sy cikgu...

Cik Nur said...

hahahaha..sekali kena penerajang dengan penumbok kot..!
ganas gak cendol ni kan...
tapi yg paling xtahan, cikgu pun boleh sentap dgn soalan cendol..hahaha

are_lin@yu said...

pandai bertanyalah cendol ni..ayu dulu tak berani..diam ja..haha

Chic Na said...

notty jgk budak kecik ni eh? tp notty bertempat tu akak rasa. hahaha.. cikgu pun main2 je dia sound. :)

lelamaisara said...

hahaha...sabau aje la cendol ni....
terasa plk cikgu cikgi tu karang....hehehe..jgn mare...

mama aryan said...

hai..tq follow akak

SYAH'IZZAT said...

ganas gak cendol ni. tp mmg patut kena pown! haha :)

Arina Shamsul said...

hahahaha..ko mmg brutal la dik..haha.

jaakechik said...

haha..nakal ek cendol zaman skolah dulu. hehe. nasib baik jaa tak jadi cikgu. kena anak murid cam cendol...fengsan terusss....

Mr.Lidi Kepala Putih said...

kah3..haha cendol2... yang tak belah uh..kesian budak the rock tu..kah3

syafiqakarim said...

hahaha kelakau juga si cendol ni

~Sweet Honesty~ said...

nakal jugak kamu yea cendol yea..hihihi

Yana Libra said...

ganas gak cendol ni ye..huhu..takut~~ :P

Tinta Lana said...

Salam :)

Cendol..u are veri noti haa..poor budak tu..tak pasai2 kena sepak terajang..apesal ko tak baling cendol dulu kat dia?hahahahaah. Langkah keselamatan tu dah terlajak sgt dah tu,hehehe

Jajas said...

sy minat cendol pulot...hehe

Bahrain said...

bio betol cendol nie....
nampak sangat bebeno menipu..hahahha..
memang kuat makan cendol orang nie...

caliph shuriken said...

steady laa brani tnya.. best jaa bca en3 ni ^^

♥ cik apple ♥ said...

anak murid paling cool.. tabik la cendol.. caiyookkk.. buat selalu k

http://findmesunshine.blogspot.com/2012/06/laman-sosial.html

Abey Mirul said...

Hish..hish.. Tak patut tak patut. Hahhaa. Apa yang pasti, cendol mmg sedap..Pergh..lapar pulak nih. :)

Deqla manjew said...

wahhh,.. ganaznye si cendol ni...kesian cikgu kan dah kena blk...terase pulok cikgu2 nnti yg membaca ni...hihihi :)

elyna mirsada said...

hehe..klakar le cendol..=)

Si Matatajam said...

Ha ha... Mak M pesan kalau tak tau tanya cikgu... Lawak la citer cendol ni...m setuju ngan cendol pasal kuku cikgu tu he he..

CikMai said...

brutal kamu nie...whahaha...

Rapunzeel Cikilolo said...

Cendol. Klaka la ko ni

dyabunga said...

haha..nakal gak cendol ni..tpi dya pun suka goku..hihihi..

Misya Mialen said...

Hihi.blh tahan jg cendol ni ;)

saifulizan shaari said...

macam2 hal erkk kat sekolah dulu.....

Kotak Mancis said...

perh... kaki belasah orang nie... hahhahahhaaaa... boleh tahan

Wanieys said...

ha kan dh kena penumbok se dasss hahahaha...nakal yer cendol dulu hikhikhik

leakedknowledge said...

kahkahkah cendol..ko kecik2 lg dh tau trolling...haha :P

9n0L4 said...

hahaha. gelak guling yang part cekgu tu. hadoiiii, malu den.

Kamal Lee said...

haha. comel jek. bukak botol pon suruh cikgu. saje nak troll cikge la tu. hewhew. :))

C'Jai said...

Ada2 jer cendol..noti girl..hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...