June 29, 2012

sebab perempuan Benci lelaki

what the fish ??


ada admin page post kat fb , sebab perempuan benci lelaki .


antara sebab2 nya,


1 . lelaki ego
2 . lelaki tak paham perempuan
3 . lelaki panas baran
4 . lelaki penipu


bla bla bla bla bla bla


reaksi pengguna fb yang lain ??


Lelaki 


mestilah bengang . ramai lelaki pun mula kutuk2 pompuan plak kat situ .kata pompuan pun ade yg penipu,curang,tak phm lelaki,ego,suka membebel,cerewet,boros (err..frust bercinte kot pakcik ni) dan bla bla bla bla


perempuan


tukang like je post tu . siap tokok tambah lagi tu .(frust bercinta mungkin ye kak) hehe




haha ketepi ketepiiii Cendol pn nak kumen jugaakkk !!!


act , Cendol pn bengang tengok list2 sebab2 benci tu..
tak baik lorh itu mcm..
tak semua lelaki mcm tu..
jgn main2 kan isu gender ni lebih2 tak baik..
apo nak dikato..bapak2 kita pun lelaki kan(haha mestilah)


memang betul la perempuan pun ade yg curang,penipu,mcm2 lg(taknak sebut lebih)hee




masing2 ade lebih,ade kurang nya,
thats why diciptakan utk saling melengkapi (cehwahh ayat sabo je la)
kan..jgn kate lebih2 la kalo menikah pun dgn lain jantina jugak..takkn jantina same kan..


ape yg Allah dah tetap kan tu mmg Terbaik,jgn nak timbulkn isu2 yg ntah hape2..
annoying kan..






kot ye pun tak puas hati jgn dilepas luah kat fbtu terang2..statement yg mcm tu amatlah umum..habih sume org terase!


chill la der..


Cendol pun terase ! haha walaupun ade org doubt jantina Cendol ni kata lelaki la,kate lesbian lah haha


tak caye tanye mak,im a girl !! normal ok .




so, ape kata korang tentang isu tisu ini ? 


*and sory ye kalo entry ni menyakitkan,mengannoyingkan hati sesape ye . sorry .
sila jgn terasa . ini arahan . haha :p


peace no war ^___^




lupe plak..Korn ajak ramai ramai join bloglist julai















20 comments:

elyna mirsada said...

hurm..laki n ppuan sma je..perlu utk saling melengkapi.. =)

leakedknowledge said...

err knp golongan llaki tu cepat trase lak..hahaha lol ak bca smue tu tak trase apa2pon lol sungguh suci hati aku kakahkah..nmpk sgt mereka mmiliki ciri2 tu tu yg trase tu..lol sapa mkn cili die trase manisnya..kahkahkah

http://encikcopypaste.blogspot.com/

Si Matatajam said...

Wah dasat dan hangat tu... Sabaq cendol...

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. cik cendol. skang ni aku tgk fb mcm pusat lepas geram. macam tak percaya qada dan qadar pulak

Cik Nur said...

sokong cendol..!

Kamal Lee said...

setuju dengan lu cik cendil. hewhew.

Chic Na said...

sama je kot lelaki & perempuan. emo sgt la org tu. :)

Asyiqin Haulisah said...

sekarang FB medium lepas geram. yg komen tu lagilah, tokok tambah.

dyabunga said...

nape xajak dya komen kt status tu..uhhuuhuh..geram juga ni

mselim3 said...

x nak lah komen...kita nie hidup sementara....jauhkan dari perbalahan sesama kita, biasalah mana ada manusia yang perfect kan....

~Sweet Honesty~ said...

i sukeeeee lelaki..haha

Wanieys said...

lelaki xsemua sama...jgn la kata suma lelaki sama mcm tu...kesian laki i tau hahahah

are_lin@yu said...

lelaki dan perempuan ada lebih dan kurangnya,,xda yang perfect kan;-)...bla ada lelaki yang baik ada juga perempuan yg baik ;-)

Nyue said...

mmg hangit la isu ini..smapai ke sudah xde kesudahannya..huhuh

lelamaisara said...

ea dik..mcm tu eh..heeee

lelaki pompuan same je..mane ada yg sempurna..kan kan kan...

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak yang gilaaa hangat dr biasa nii XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

KorN said...

sebab kan pengalaman nya yg dapat laki mcm tu, nak kata lelaki2 lain mcm tu gak.. boleh ke judge mcm tu? what the ikan..!!!

*thanks yerp bloglist tu cendol...

cendol said...

okey :)

9n0L4 said...

panas baran mmg takleh blah.

C'Jai said...

jangan lah menci2..hehe..kita benci perangai buruk dia yer tapi jgn benci orang nye ..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...