June 20, 2012

win win situation





rakan blogger yang dihormati ,

hari ni Cendol ada mouse baru ! (tipu . saje gatal tgn )jadi Cendol gatal tangan nak kelik sana sini !!

sape ade iklan nak suh tlg kelik ? tlg komen sini . nanti cendol pegi belog kome dan kelik ape2 yg nak di kelik . 

and kome kome kome pun tolong kelik iklan kat tepi tu ,heartbeat tu..satu kelik je . thanks  

win win situation .

garu garu tangan ..



38 comments:

Cik Nur said...

komen sambil mengelik2... :)
hihihihi..

cendol, nanti dtg blog cik nur, jgn lupe bw cendol pulut satu ye..teringinnn.!hihihih

are_lin@yu said...

ayu dah klik2..heheh

Wanieys said...

wah baiknyer cendol...klik2 la sama iklan kt blog wani hehehehe

Cik Aini Lavender's said...

hahaha
hari ni cendol pnya tangan kira gatal ckit lah kan.ececee =p

Fikri said...

Peh.. giler rajin :D nicelah..

Masha Meisters said...

haha...kena carik ubat gatal kat cendol ni...takut berjangkit....hihi

Zul De Alexis said...

nah ari nie guwa baek hati dengan cendol guwa klik semua yg ada dlm nie..kih2

~Sweet Honesty~ said...

dgn tgn yg tak gatall..sweety klik2 iklan cendol yea..

Nyue said...

nyue pon dgn mgedik dtg klik HB...hehehehe

Deqla manjew said...

kelik la smpai lebam jari tu yer cendol...sebut cendol teringin lak nk minum cendol...hahaha...

Shaiful Zaidi said...

dah klik

Nurulee said...

Ee click HB. hehe =D

Kesuma Angsana said...

ok dah klik n dah follow 189.. jemput singgah balik ye

Deq's Qienz said...

salam kenal..klik² :)

lelamaisara said...

dik tak basuh tangan ea..tu gatal2 sudah...hehehhe

Si Matatajam said...

Ok M gatai tgn klik HB...

Si Matatajam said...

Ikut Cendol Join heartbeat...

Chic Na said...

nak nak.. haha.. ok klik heartbeat cendol dulu. :)

Si Matatajam said...

Cendol... M baru pasang HB. He he... U r my referral ...

O CIKTEDDY said...

okai da klik. ^^

Cintaku Tihani said...

nak gak klik klik klik, hehe. tq ea.

Darmawan Saputra said...

Terima kasih atas artikelnya.
o iya selama saya jelajah mencari ilmu dengan blogwalking, menurut saya anda memiliki kelebihan tersendiri dari situs-situs lain dan jujur potensi anda juga sangat bagus, banyak juga ilmu yang saya pelajari disini jika ada waktu saya akan berkunjung lagi.



#Semoga sehat selalu :D

KorN said...

haha.. sila ke belog saya dan kelik lah selagi anda boleh klick ape saje ye.. ehehhehe

Mohammad Haziq said...

saya takde iklan..so.. tolong klik jerawat saya boleh? kui3

Yana Libra said...

dah klik2..hehe :p

dyabunga said...

patutlah bau kedai..hahha..rupanya mouse baru..haha

Arina Shamsul said...

hehehehe..kimsalam mouse baru tu dik...hikhik

Yumida said...

wah..ade mouse baru...sure tangan cepat klik ni...

syafiqakarim said...

demi kau beb,
gua kelik kelik

~~oOpEt~~ said...

mai klik2 :D kt blog pet jom klik2 :D

Masz Sidek said...

tangan sy pun gatal... sy klik2 jugak... hehehe

Wadi AR said...

mane kelik pon aku tak nampak

Solehah Shamsuddin said...

meh klik nuff solehah dlu.hehe

Arina Shamsul said...

mana mouse tu?takde ambik gambar ke?hehe

N.Aima K said...

ha ah saya pun nak tengok jg mouse tu :)

Cik Penguin_Solehah said...

dah tolong tekan tapi tak da iklan nak suh klik balik=) #penguin mmg sweet ^_^

yana halim said...

okeh...dah klik. (awat payah nak nampak mouse? huhu...)

9n0L4 said...

terlambat sikit. klik klik. best jugak main klik ni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...