July 1, 2012

Bila opah sembang bola


nite visit to rumah opah..




pinjam gamba opah Google




sekarangkan musim Euro..
semua org nak sembang bola..
opah pn nak sembang jugakk..


antara komen2 opah yg sempat di save dlm kepale hotak :


" opah tengok orang tu main bola tah hape hape! eh agak2 le sikit kalo nak nendang bola tu..tengok le pintu gol tu kan dekat..ape ke he nye ditendang nye bola tu kuat beno..kan udah jauh peginye tak masuk gol..heyy agak deme ni main bolaa..riso nengoknyee "


"..kalo bola penalty pulak,eehh kite ingatkan boleh le bola masok goal..
emphh idakk jugakk.."


*action tangan tangan sume tu kalah karam singh walia . 


Atok yg dari tadi terdiam dngo komen2 opah mula la bersuare


"ishh opah kamuu ni..pemain handalan pun nak di komen nye..mcm dia tau main .."


hahaha . kitorang gelak je .


Abang pulak tambah 


"eh opah ni boleh jadi pengkritik sukan la ! haha "






Adeii laa..mcm mcm lah..seronok jugak dengo org tua berceloteh ye dakk 
kelako jugak opah haku ni ..hihihi













45 comments:

Chic Na said...

terer la opah cendol ni. betul ckp abg cendol, sesuai jd pengulas sukan. hihihi..

cendol, dya nak mintak cendol sikit. dia tgh ngidam nk mkn cendol tu. ;)

leakedknowledge said...

hahaha style ar opah ko..jeles ak sbb ak dh xdak dh mereka tu smue :(
Al-fatihah utk mereka...:)

Si Matatajam said...

Amboi dasatnya opah dok jadi pengulas sukan. Jln2 komen2 n klik2 HB

caliph shuriken said...

yup, kdg2 bila dgr cmtu mmg klakar ^^

Rohani Hashim said...

Waaa sronok la. Mesti meriah kan. Besh nya,hany xsempat jumpa atuk/nenek dua dua belah...

Yana Libra said...

tak leh memain dgn opah cendol ni..hehe~ :p

Arina Shamsul said...

hihihi..kimsalam dengan opah ye dik..:)

Deq's Qienz said...

mak aihhh..sakan aiihh opah tuh,.

KorN said...

haha.. sempoi lah opah... baru lah best opah cenggine.. satu kepala...

~Sweet Honesty~ said...

wahh..kemain lagi opah tu yea..hahaha.. msti opah tu jenis yg kuat membebel

Edy Fee said...

kahkahkah gempak la gambar...tercabut gigi palsu opah

cweet pinky said...

mak CP pown cmtuh jugerr , rajin betul larr jadik pengkritik , abah yang player bola pown diam jerr , hahaha ..

opah CP lak , memang dye tak amek taw pown , katenyerr , aku bukannye nampak pown bola tuh ke manerr , kecik bebenor ...

*rabun dah sebenarnyerr...*

hehehe...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

opah pun minat euro, hebat la opah cendol ni :)

9n0L4 said...

haha. kdg kdg org tua ni lagi hebat tau melayan bola.

Miss BaNu said...

dasyat opah cendol hehehe..sporting je layan bola hehe..kalau sy punye opah dh lama die suh tukar chanel lain hehe..kalau sy sorak or ckp goallll kuat2 konform kena marah haha nti opah sy ckp hang pompuan bukan jantan hehehe

Mieya Atiera said...

Comey aje opah awak tu eh? Haha

Wanieys said...

ranggi betul opah cendol sembang sal euro tu...hikhik terbaekkk la opah...nanti kim salam opah ngan atuk erk

aku HaniAsyira said...

hebat ar opah ni

Si Matatajam said...

Awat tah gatal sungguh jari ni.. Dia mai klik hb lg...

lelamaisara said...

Terer la opah mu dik....mau jugak die layan tgok bola eh...heee memang betul tu sesuai jadi pengulas sukan..hik hik

Kamal Lee said...

Mesti opah cendol comel kan? Hewhew. :))

aReLaN said...

hahahaha...power la opah tu sebenarnya.dia sje tak nak tunjuk skill.leh dah jadi hos pengkritik sukan.

LYAfrina said...

waa.. ade lass g2

Deqla manjew said...

wahhhh deqla suspect la ngan opah cendol..hikhik...

cendol said...

ha kesian ko.beruntung aq ade lg deme..
al fatihah ..

cendol said...

mmg meriah ^_^ riuh .
kesian kamu.sabo je la.

dyabunga said...

haha..lawak lah opah cendol..nasib baik opah dya tak mint bola..hahahah

cendol said...

ow ayh cp player bola wow awesome :)

N.Aima K said...

kekekeke

nurfa22 said...

haha.. opah ko mcm atok sy je.. haha, btw.. mmang syok dgr org2 senior ni bebel.. selagi x bebelkan kita.. huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..mesti comel jer time opah komen2 tu kan.. :)

Boni JLL3 said...

hahahahahha. boleh try apply keje jadi pengacara jgak ni..hehehe..

Yumida said...

aah kannnnn....daddy sy pn sama..bisingnye..pot pet pot pet je...kelakar kannn tgk org tua mengulas sukan bola nih...

are_lin@yu said...

wow terer lah opah..hehe

Kesuma Angsana said...

ha ha .. gelak guling2 tgk pic tu

ஜ miss klanika ஜ said...

bagus ! jgn opah yg turut bermain sudaaa

Cik Nur said...

hihihi..nanti cuba tnya opa, minat pmain yg mana..?
oh ye..opah sokong mana...?

izan mama mia said...

ater..kamu ni org peyrok juge ker cakap peyrok pulok ni...teman nie,...langsung tak minat bola...hahaah

Mr.Clive said...

hahaha hambikkk! sapa mau lawan!hahah XD

|shuhadaothman|TM said...

ahaha. terer la opah cendol layan bola. boleh bg komen lg tu. muehehe :D

elyna mirsada said...

wow up to date ur opah..hehe

Masha Meisters said...

hahaha...terbaik! ingat mase zaman opah dulu xd bola ke nak kate opah xtahu ha?

Solehah Shamsuddin said...

kikiki kelakar btl opah cendol ni.nk tergelak solehah dibuatnya.ni msti dy bezakan pemain bola sepak dlu n skrg.klu opah cendol msuk ni,mau dy sorg je yg tendang bg msuk gol ni.bkn men smgt dy.hahahaha

wan nurul hezrina said...

hahaha gelak guling2nie...libas opah jangan tak lipas..tercabut jugak kain opah2.harhar

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...