July 10, 2012

Pakcik Posmen bawak hadiah Intan Berlian =)




whoa excited !
pakcik posmen dtg deliver hadiah dari Intan Berlian
sebab dpt hadiah menang bertuah(btoi ke ayt ni?bunyi keling je) GA izan mama mia n the gang 




tenkiu bebanyak kpd Kak Intan Berlian,
Cendol sgt suke !

kpd Mama Mia n the gang,tenkiu sebab mnganjurkan cabut2 bertuah ni..
suke beno bile bertuah tuah tuah tuah hang tuah


hadiahnye tudung comel ni



ape lagi teruih terpa cermin
cube pakai =)






tetibe, je ade suare ckp

"oii..aku pun nak try jugak ! bagi la aku try!! "











hihi BUBU pun nak pakai jugak




lastly,sekali lagi, tenkiu =)



39 comments:

Deqla manjew said...

haha.. comel amat bubu pakai.. deqla ada kucing nama bubu tau.. :)

Wanieys said...

best la cendol dpt hadiah..hihi..murah rezeki cendol

Si Matatajam said...

tahniah cendol... comel gak si bubu tu pakai tudung.. nak ty skit bubu tu apa jantinanya?

Cik Nur said...

Tahniah cendol...!
rezeki jgn di tolak.. :)

eh..nyebok je bubu tu..!
sekeh kang..hihihi..

are_lin@yu said...

beznya hadiah dah sampai..hehe..tahniah cendol ;-)

IntaNBerliaN said...

alhamdulilah dah sampai...

sorrylah, xsempat nak tanya nama apa... tu yg tulis blogger cendol.. hihi

Masz Sidek said...

tahniah.... ingatkan cendol yg pakai... rupa2 bubu yg pakai dulu... heheheh

cendol said...

hehe takpe :)
blogger cendol pn oke . tq ^__^

cendol said...

haha mesti la pompuan..kalo tak cane nak bwk bubu tido same :)

syafiqakarim said...

hahah adoi..nak jugaaaaa dia tu

~Sweet Honesty~ said...

haha..bubu ne pun sebok je kann..

KorN said...

best laa menang adiah.. huhu

Nurulee said...

Comel je =D hehe. seronoknya dapat hadiah.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah...
Comel lah bubu pakai tudung.. :)

aku HaniAsyira said...

hahaha.. cam comel jer dia try kan.. tape.. nanti cendol beli untuk dia pulak

elyna mirsada said...

wow sronok dpt hadiah.nk gk..

Chic Na said...

kiutnya bubu. bubu ni boboi ke gegirl cendol? hikhik..

etuza said...

tahniah! diucapkan ya

Boni JLL3 said...

tahniah!!!!! yang tak menahan bubu pun nak try jugak???hahaha

Yana Libra said...

haha, comel je bubu pakai tudung :p

cantik gak tudung tu :)

Kamal Lee said...

Suke la hang dapat hadiah tu. Hewhew.
Btw, memang comel kau nye patung tu pakai? haha. Ape aku nak panggil die? cendol jugak ke? hewhew.

dyabunga said...

ala..dya pun nk pakai juga..hahha

izan mama mia said...

laa..tulis cendol pun sampai ya..hihi janji alamat betul kan..tahniah....cendol..nnt belanja mama mia makan cendol tau,...hihihi

Cik Aini said...

hahaha comel je Bubu tu pakai..
rs cam nk sekeh2 je si Bubu tu.sibuk nk pakai sama =p
tahniah ye cendol :)

Miss Honeys Hasdi said...

Alahai chumellnyew si bubu tu.. hehe

caliph shuriken said...

awal bubu dpt tudung raya, hikk...

Elysa Sofia said...

comelnye bubu pakai! ingat org tadi. haha!

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yek cendol!

Nyue said...

wahhh..tahniah dapat hadiah ag.......

comel la bubu ni..ishhh..da berhijab erk?ahahahhaha

Cinta Misteri said...

Hahahaha...nk jugak BuBu tuew...cer tengok btul2 dlm package tu, kot2 intan belian selit2 ìntan belian skali dlm tu

Nurlyla said...

mulut bubu tu comellh.. mcm sdia nak ciom je.. ke hidung tu?..

leakedknowledge said...

err bubu ni jantina die apa? dh lama dh aku nk tanya :P

cendol said...

haha pandai je CM ni selit2 plak

wan nurul hezrina said...

si bubunie nyibuk sungguhlah interfreme.nak tgk tuannye..huhu..padan lak ngan dia.pandai ek!

Masha Meisters said...

biler bubu pakai tudung jadi bububurukkkkk! hihihi...jgn mare!! :)

Mr.Clive said...

ehhh ada pulak anak patung tu yer...heheh :P

N.Aima K said...

comelnyewww

9n0L4 said...

aiyakkkkk. hadiah teka teka belum pos lagi. huhu. jgn marah aaa. :)

izz iizza said...

cantik la colur dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...