July 13, 2012

Stalker mengintai !!





pinjam gambar sini

err..
boleh tak jgn intai masa saya bergelak ketawa?
boleh tak jgn intai masa saya makan?
boleh tak jgn intai  masa saya tido?
boleh tak jgn intai  masa saya main game?
boleh tak jgn intai masa saya on9 facebook?
boleh tak jgn intai saya sekarang??
boleh tak?boleh takkkk??


hek eh! kepale otak berjambol !


malaikat maut takde perasaan belas.dia jalankan tugas dia mngikut arahan 
Yang Maha Pencipta.
tak lewat tak cepat walau sesaat .



Moga kita semua mendapat Husnul-Khotimah ^^,











27 comments:

Asyiqin Haulisah said...

terima kasih mengingati. :)

leakedknowledge said...

takut akan mati sbb amalan xcukup :(

Chic Na said...

Amin.. err.. tetiba rasa takut.

Ulya said...

kalau manusia smua bringat akan bnda ni ,

InsyaAllah , tiada kemaksiatan dilakukan , kan ? :)

Penyuluh Perikanan said...

salam kenal dan follow 268..
ditunggu follow kembali kawan..
untuk persahabatan kita..
terima kasih

Boni JLL3 said...

thanks sebab mengingatkan saya :)

Yumida said...

nice sharing..sbg peringatan kita bersama kan cendol

Si Matatajam said...

Seram baca entry ni. Rasa cam tak cukup g amalan ni..klik2..

Deqla manjew said...

yela... sentiasa ada yg memerhatikan kita... deqla pun tgh ngintai cendol nii... :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

insyaAllah. mudah-mudahan kita mendapat Husnul-Khotimah :)

Mrs Velentine said...

ingat mengingati sesama kita mmg baik..tq

Nyue said...

tq cendol buat entry ni......kwn housemate selalu gthu..psl hal ni....mayb dia ckp dlm suka2 tp tu mmg sebagai satu peringatan :)

lelamaisara said...

Ya Allah...takut kan...mudah2kan kita sama2 tak alpa..Amin...

Aien Alien said...

sama-sama beringat....maut sentiasa menanti.

Misya Mialen said...

Takut la pula baca entri ni.huhuhu..tp mmg betul kan ;)

Cik Nur said...

seramnya baca...!

are_lin@yu said...

baru tahu..huhu..moga kita diambil dalam keadaan kita bersedia..

Wanieys said...

jadi konklusinya jaga2 dgn setiap tingkah laku kita

mama aryan said...

intailah kami semua sewaktu kami sdg berada dlm keimanan & ketakwaan..insyaAllah..
tetiba insaf jap..tq cendol

wan nurul hezrina said...

astahfirullah al azim..semoga kita tak terus lalai n takut pada malaikat yang memerhati n mencatit amalan..waa 70x memang banyakk

ஜ miss klanika ஜ said...

membayangkan skrg pn sedang diintai . uhhhh..........

Nurlyla said...

kepala otak berjambol?? hehe..
thanks cendol dan bubu atas perkonngsian yang bermanfaat :)

Cinta Misteri said...

MALAIKAT MAU: HaHaHa..sìåpàkäù!!! enak2 aja mengarah!!! apa enaknya spt cend0l mu!!?

Cendul: ◎◎◎◎●

Masha Meisters said...

memg tak boleh! huhu...tengs bubu

N.Aima K said...

!reminder...thnk u dear

izz iizza said...

semoga kita sentiasa bersedia..

9n0L4 said...

ruginye kita ye bila tiap kali malaikat jenguk, kite asek ngadap blog aje. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...