July 13, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger dari..



Cendol join untuk memberi sokongan padu dadu madu aduduuu
kepada Ayu :)

nak join klik SINI 


Saya Blogger dari Ipoh, Perak Darul Ridzuan
jiran dgn Hotel Kinta Riverfront  . *tumpang glamer jap ^_~






bahan tambahan untuk buat cendol yg sedap
Cincau (ni kata ganti nama . ampun puan!!)

jom join ramai2 ye kasi support utk cik Ayu yg mmg ayu ni ha.(ayat mahal ni) haha






internet siput sedut yg sempot. belom berbw smpe lebam lg.wait k =)








49 comments:

Deqla manjew said...

deqla pun dah join..selmt bersegmen.. :)

are_lin@yu said...

perak ya..ooo yong lah ni ya..hihihi..tq cendol support ayu..nti ayu list kan ;-)

Arina Shamsul said...

cincau yoes..hahaha

Chic Na said...

ate, perak ye deme. ngehehe..

Misya Mialen said...

Slmt bersegmen yea ;)

izan mama mia said...

yeah..kita sekapal laa...

Cinta Misteri said...

Mlm nnti CiM join

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen cendol... Ayaq cincau tambah susu soya mmg sodap oiiii..

Masha Meisters said...

nak sapport ayu jugak...tapi,lambat2 ckit la...hihi...hidup JOHOR! haha

Yumida said...

sama la cendol...selow sgt...jom kita tolak dia kuat2!
slmt bersegmen..nk join jgk nnti

leakedknowledge said...

ehem2x nnt menang jgn lupa share hadiah k :P

Boni JLL3 said...

good luck ye!!!! :)

Mr.Clive said...

hoho ...ramai jugak yang join segmen ni...hebat!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ramai blogger utara la.. :)

Nyue said...

wahhh...femes gitu :)

lelamaisara said...

Semoga berjaya orang perak....
Jauhnye la kan...bile la dapat jumpe..:)

lelamaisara said...

semoga berjya orang perak...

jauhnye kamu..bile la dapt jumpe kan...

Miss BaNu said...

dh join gak segmen ayu ni..saya blogger dari penang =)

Nurlyla said...

x nmpak pun ayat cendol ni dri mna?

Ulya said...

selamat bersegmen :)

amboi sat cendol .

sat cincau .

ade jee dia ! >.<

Wanieys said...

selamat bersegmen cendol :)

izz iizza said...

dah join juga..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ai orang perak! ;)

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

hiii..sy org perk gak.hehe..follow cendolla=)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

Michelle Hopell said...

hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama. follow awak kat sini .. jom ke blog sy. hihi :)
slm perkenalan~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

UmmiSyarni said...

singgah sini kejap :)

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Lea Athira said...

singgah sini :D
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

Lieya Zalia said...

hi , singgah + follow sini . hee , perak ^^V

Cik Nur said...

sekampunglah kiteee... :)

cikeyrah said...

dari segmen yang same;)

done follow

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

shedameor said...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

taqiee din said...

salam perkenalan cendol..:)http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

hihihihih

Momo said...

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

M@W@R Q@SeH said...

dtg dr segmen yg sama....sy juga dr perak

http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21bysiLj7

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Salam kenal dan follow
Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
Hanif bin Idrus Bloglist
Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
Tapi yang penting kita dah berkenalan...

Deq's Qienz said...

tahniah menjadi peserta bertuah di blog ayu..salam kenal ya :))

Deq's Qienz said...

tahniahh cendol..u're da best ;))

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cendol! tahniah! jadik peserta bertuah :)

lelamaisara said...

Tahniah cendol...
bertuah la kamu dik..:)
boleh belanje Alesya la lepas ni..heheheheh

khairolina said...

yuhuuuu salam pkenalan dr aq.. hehe kta sesama bertuah.. follow cni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...