August 30, 2012

Korang macam ni ke tak?



ape korang buat bila kene marah?

haha.sape tak jawab akan disebat 100 kali dengan cincau perisa strawberi.

 kdg2 bile kene marah diam je.tapi selalunye cendol akan gelak je.
act,tak tau nk bagi respon ape.

mak cakap "ape kene budak ni?gelak pulak?"
cikgu ckp " kamu suka ye kene marah?"
siblings cakap "gila"


siapa lagi yg gelak?sila mengaku!!aku tidak keseorangan gila begini!
hahahahahahahaha





 sebenarnye tukang tulih entry ni pn terkejut entry dia hilang.hahaha ape yg berlaku sila jgn tanya.




33 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

senyum tak perlu kata apa2 :)

boni kacak said...

kena marah awak gelak?? hahahaha.. memang gila.. kalau saya tu, mulalah merajuk.hahaha

leakedknowledge said...

haha n3 ni muncul kembali! LOL..klu ak kne marah pendam jer..pendam, pendam dan trus pendam..tunggu masa smpai ia meletus..tp sblom ia meletus tu ak biasanya salur kpd erbuatan yg boleh sakitkan blk hati org yg marah aku tu slow2...hhhaa muahhahah evil laugh

caliph shuriken said...

cendol gangnam style.. sebat dgn cincau perisa strawberi budak2 pun suka, erkk...

Cik Nur said...

cik nur kalau kena marah rasa sedih lah juga..huhuhu..kalau tengah sedih lagi sedih rasanya..huhuhuhu.. :'(

Chic Na said...

baru je nk tanya. hihi..

kalau kena sebat mcm tu I rela U. huhuhu..

Deqla manjew said...

kalo gelak tu tgk pd situasi kot.. kalo hubby deqla, biasenye deqla wat dono jek..tp kdg2 x thn nk tergelak jugak sbb kelakor tgk muka dye bile mrh..lawak! haha.. kalo org lain marah, deqla marah la blk... kalo mak marah, deqla nyorok bawah dapor! hahaha

amir aizat said...

tergelak bacer, haha

are_lin@yu said...

klu ayu diam ja..pn wat tak dengar..hehe

fadh leyanie said...

tengok org jugak,kalau org tu mmg slalu marah,kadang-kadang ada jugak ketawa sambil mgajuk kat blkng,kalau yg jarang marah tiba2 marah..jadi terkaku sbntar.:P

Eein Azryn said...

Aku kalau kena marah diam je. Control2. Hehe. :)

Hanif Idrus said...

Kena marah pasal silap sendiri..aku diam sahaja..
Kena marah tak tentu pasal..aku diam ajer..
Tapi bila kau marah lebih2..aku marah kau balik..hehehehe

Si Matatajam said...

Kalau bg kak M diam lebih baik..bila org tu dah cool baru akak explain... Klik sini

izz iizza said...

bila kena marah sy akan sedih...heran ni boleh gelak lak..:)

entry mana yg hilang tu cendol..ok jer tengok semua ada..

Arham Md Ali said...

Biasa senyapje, pastu dengar lagu.

Cendol selamat hari raya tau, sorry lambat wish sebab balik kampung line internet tak ada.

Cendol said...

hahaha merajuk..

Cendol said...

Mr Caliph Gangnam style!! anda tak mnjwb soaln.hukuman akn dijatuhkn!

Cendol said...

haha kesian cik nur..sape marah cik nur,tumbok je mata dia!haha

Cendol said...

haha untungla kecik boleh nyorok bwh dapur..haha

Cendol said...

ape gelak?anda tak mnjwb soalan!hukumn akn dijatuhkn!

Cendol said...

haha tu sbb tak tau nk bg respon ape,n cover jgk la..haha
akak tak jwb soalan!!ha ha!!hukuman akn dijatuhkn.

entry ni la yg hilang tu,skrg dh ade..hehe

Cendol said...

oh rela ye!!ha meh sini nk sebat!!haha

Cendol said...

selamat hari raya jgk Mr Arham,masih belom terlmbt =)

aNiss :):) said...

kalu anis ada yang keluar air mata kalau kena marah :((

Masha Meisters said...

kalau dgn mak, 'yeala mak akak bersalah'..dengam abah 'wat muke seposen'..gan si dye 'sengeh2 mcm kerang mutiara'...haha

izz iizza said...

soalan?..

owh buat apa bila kena marah yer..buat muka sedih la jawapannya tu..haha..bagi org kesian..hikk

apa daaa..suspen jer..:)

QasehnyaRania said...

diam seribu bahasa..

ya betol almond snow..ciksu buat besar sbb xda acu kecil..hehe
ciksu saja celop sbelah je..baru ada kelainan..
ghasa sedap cendol..cer cba..nti ciksu letak resepi k

|shuhadaothman|TM said...

selalu senyap je then buta muka cebek. haha. bajet mintak simpati :D

Yana Libra said...

saya kalau kena marah, nangis kot~~~ huhu :P

9n0L4 said...

diam je kot. tak pun nangis lah. huhu. gelak mungkin dlm hati je kot. ;)

lelamaisara said...

Diam aje la dik..heee..kadang melawan gak...hahaaa

UmmiSyarni said...

Pantang kena marah.klo kena marah mula la nak melawan balik sambil hidung kembang kempis.haha.... Tak faham kenapa org kena marah2. Kan boleh cakap elok2.

C'Jai said...

nak syenyum juga..tak perlu kata pape...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...