April 26, 2013

Segmen I love u Mom :)


siapa nak join klik sini



ucapan untuk mok cendol,a.k.a silent reader di belog ni =)

hii mok,
mok mesti rindu awok kan?heheh.mok,awok tak sabo nak balik rumah nak makan mok masak.
mok,awok dah reti masak walaupun tak tau lepaih ke idak piawai masterchef mok tu.
takpe le mak,tak boleh tulih lebih 50 patah perkataan.kite sembang di fb je le.
tunggu awok balik =)



                                                                                                              semestinya lebih comel dari ayah,
                                                                                                                               ...............kakak.........................
                                                                                                                                

17 comments:

Cik Nur™ said...

ate..bile baliknye cendol..?
mesti mak pun rindukan cendol...

awak pun syg mak awak...

apepun, selamat bersegmen.. :)

Tips Seputar Rumah said...

Comel.

michelle De hunny said...

selamat bersegmen ~

aku tau ko dah lupa aku.
ehh ,, kbai :P

aku HaniAsyira said...

masok untuk awok jugak.. =)

tenku butang said...

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

unsecretostory said...

Selamat bersegmen :)
^_^

shar90 said...

bersegmen dia... ehehee
untungla lg comel dr ayh dia xP

Deqla Manjew said...

moga berjaya syg! ;)

boni kacak said...

wah.. comelnya anak beranak ni..hehehe.. so sweet..

kinara kinatara said...

wow..anak manja lah kiranya endol nie...hahaha..tetiba je kan...:)

Ain Dzaya said...

alalala..comelnye ..dengan kepala lentok...kiss kang baru tau...

Tinta Lana said...

Assalammualaikum ^_^

Apa kabar org disana..harap sihat2 ya..

kenapa la ayat ak cam menulis surat plak ni,huhu.

Pekabo cendol! hehe, maaf2..komen kat sini.. Jaga diri baik2 k.. :)

Semestinya lebih comel dari cendol,
......lana.....

:D

farhan said...

blog yang bagus...salam kenal ya

elyna mirsada said...

cendol cyg..sht x?miz u too..

Deq's Qienz said...

aloloo kitnya..slmt bsegmen ya :)

kopi pasta said...

ehh, mak tahu hang ada blog? siapa baca lg?

alamak, kalau aku, mau segan ya amat klau diketahui keluarga yg aku ada blog. haha

dya bunga said...

selamat bersegmen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...