October 22, 2014

Belog diorangg

Rindu nak menjelajah belog2 diorang ni.. cik nur, chic na, mama arina, cute mama, belog kak kyn yanie, belog ai nys, madam deqla, kak niena rizal, monster glider tak silapnya dari berlin germany? , belog kak aima, korukord jagau, belog korn,belog ely mirsada ( kalau tak sila namanya), bulan syurga firdausi,walaupun memang takda selalu sangat muncul diblog diorang ni kerana halangan dari internet yg laju mcm siput sedut serta kekangan waktu, tapi suka baca cerita2 n perkongsian menarik dari diorang.

Tak lupa belog tinta lana yg selalu melontarkan persoalan menarik dan realiti sebenarnya. Belog mr kopi paste yg selalu ada benda baru yg pelik dan menarik.
Ada satu belog lagi tu belog pale red dot ke apa namanya, tapi belog tu ada gambo yg cantik.

Raa mcm ada lagi belog tak tersebut. Tak tahu kenapa tapi tak dapat comment kat belog lain. T_T  . Jadi boring tak dapat  menyemak sana sini.

7 comments:

Nastyna said...

huk aloooh sebut nama satu persatu gitu comell angat haaa. dah tu update la sikit2 kalau tak banyak pun, boleh kami numpang baca.

Elly Mirsada said...

thanks cendol..sbb msih ingt ely..but my new url blog www.gionuhan.blogspot.com

LadyBird said...

Salam cendoll

weschairs said...

Oooo

Chic Na said...

rindu awak juga dikkk.. sobsob.. take care kat sana tau..

KorN said...

is it belog korn tu sy? hihi

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...