April 17, 2012

jalan guna kaki

uhh lama sungguh tak update ! dah bersarang .


busy memikir kan my path after spm ..cehh wahh . bajet .
tak . actually, tak de seketul idea pn singgah kat kepala hotak ni .

haiihhh baru sedar lah sangat lah susah dah habis sekolah ni !
nak fikir nak sambung belajar kat mana,apply borang itu ini .
adoih..

masa sekolah dulu liat sangat . tak sabar nak habis sekolah la..sekarang ni ..tengOk!!!

Rindu pulak zaman sekolah !! 
Miss u much friends !!!


kami form five .

dari kiri yang berdiri itu CENDOL .next to me ELY,SYAF,KALSOM,
SYEERA,SYERY,USWAH,HANIS,LYN dn si tudung biru NAJIHA
rindu,rindu,rindu
~ukhwahfillah~

oh ye,macam sewel pulak,tajuk entry tak maching langsungg =)

13 comments:

beckhrooy said...

comel2 belaka heh, pun rndu tme skolah dlu

hazfee said...

bila dah habis sekolah ni mesti rindukan zaman persekolahan kan :)

cendol said...

mmg mmg ! rindu sgt !

Arina Shamsul said...

oowwww itu ke cendol?nice :)termakbul juga hajat akak nak tengok muka ko dik. hihihi..

ya zaman persekolahan tu yang paling manis untuk dikenang kembali :)

@ deqla manjew said...

kalo jalan guna tgn camne eh ?? hihihi

Cik Nur said...

wah...lama rindunya nk pakai uniform sekolah balik..!
hehehe..
cendol sihat...?

afzalsukasuki said...

baru kutahu cenggini rupanya cendo.kalau cendol tapai.. mau ada tapai atas kening tu kan?

cendol said...

haha cendol pulut !

Chic Na said...

comelnya cendol. kawan2 pun comel semua. nanti dh masuk IPTA dpt pengalaman baru yg lg best & adventure tau. get ready mental & fizikal ye cendol. ingat pesan akak ni. hehehe tetiba. :)

cendol said...

thanks ye akak.doakan cendol ye :)

9n0L4 said...

comelnyeeeeee cendol. educated je muke tu. ;)

Iena Eliena said...

comelnye..
akak pon rindu time sekolah jgk
time skolah mmg best..

dyabunga said...

rindu time sekolah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...