May 14, 2012

Si Gula Kapas

Manis . Gebu . ---> Gula kapas .


omputih panggil Cotton Candy .




i likee super awesome . letak dlm mulut terus cair . 


 pegang lama lama pun cair jugak . berlengas . melekit .












gula kapas ni manis . colour menarik . gebu . i likee

tapi entah kenapa lah..when i was a kids, gula kapas ni nampak macam RAKSAKSA ! menakutkan ! 





13 comments:

~Sweet Honesty~ said...

dah besar gedabak ne pun akak masih makan lgi gula2 kapas ne..(^_^)

Chic Na said...

wah cedapnya. akak penah mkn giant cotton candy kat genting. lg besar dr kepala. haha.. tp tak abis, manis sgt. :)

Cik Nur said...

lama tak mkn gula kapas ni...! sedapnyerr..!

hazfee said...

dulu masa sekolah rendah, balik sekolah selalu beli gula-gula kapas. jual depan sekolah.sekarang jarang nampak gula-gula kapas ni.haha

Rapunzeel Cikilolo said...

wahahaha. mak aku sebut ni alusmitai... aku tak tau asl mane...

lelamaisara said...

Heee..gula kapas...dulu kecik suka makan...:)

9n0L4 said...

lameeee tak makan. suke juge. ;)

dyabunga said...

lama tak mkn gula kapas..haha..dulu masa kecik menangis suruh ayah belikan..haha

@ deqla manjew said...

pecaya tak, smpai skang deqla suka mkn! kalo nmpk ada jual mesti nk beli..pas tu x smpat habis da cair..hahaha

Azhafizah[フィザ] said...

kecik kecik dulu suka makan..skang terasa kemanisannya..hihi

Cik Aini Lavender's said...

dah lama x nmpk gula kapas ni,dulu suka mkn tp skrg rs mcm x lalu la plak =p

Mr.She said...

nyum nyum dapnyeee! lame x mkn. hehe :p

Minah Bunga said...

wah..susah nak dapat skrang ni kan...kalo kat tpt minah,memang takde lagi jual gula kaps ni..terkecur liur plak..hhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...