May 23, 2012

Tanda soal dalm dunia belog kusam ini .


Apa ? Apa ? Apa ?






hari ni Cendol akan membuat pengakuan yang amatt sengal dan dan paling kolot !!!


tolong jangan gelak . senyum pun tak boleh !


tuan belog yg kusam ini tak tau banyak benda dalam dunia belog ni .




1 tak tau apa itu churp churp ? selalunya blogger yang     
   awesome awesome ada benda churp churp ni dan tulis 
   "klik sini "


2 tak tau apa itu nuffnang


3 tak tau apa itu Wordless Wednesday
   i saw para blogger yang ada wordless wednesday . apa tu?  
   Rabu tanpa Kata ?     
   kenapa Rabu ?kenapa tak hari lain ?




dan yang paling dasat rasanye ialah..bila i donno apa itu BW . okay memang teruk kan?  then baru i figure out Bw stand for BlogWalking . aiyOOoo...apa la shame shame !!
haha .memang teruk tapi ini kenyataan . 


3 perkara yg kat atas tu mmg until now i donno HAHA . =.=
jangan sengih sinis ! AMARAN !









21 comments:

Arina Shamsul said...

hihi..kakak tetap sengih sinis dik sebab apa bukan kerana ketidaktahuan itu,tapi dek kerana amaran last sekali tu..ngeeee..

pada mulanya semuapun orang tidak tahu,tapi atas kesungguhan dan semangat inggin tahu itu yang membuatkan kita tahu...

kakak pun cam kamu juga dulu dik :) tapi sekarang,alhamdulillah adalah tahu sikit2 ..hehehe.

Cik Nur said...

alololo tuan belog, jangan malu2 ye..
ciknur dulu pun xtahu jugak bab2 ni, tapi tu lah, selalu tnya org dan ketuk umah abang google..hihihih...

boleh belajar pelan2... jgn segan2 nak btnya.. :)

lelamaisara said...

tak pe..lame2 nanti tau jugak..saya pon banyak benda tak tau lagi...

Yana Libra said...

haha...no komen~ :p

ELFarahin said...

alah~ nanti lama-2 tahulah. yang penting, rajin-2lah blogging!! huhu... saya jejalan je dekat sini~ ^^

~Sweet Honesty~ said...

sekarang dh tau kan?? hihi

Cik Aini Lavender's said...

hehe..dulu ai pun xtahu jgk benda2 alah tu suma tp skrg dh tahu dah =p

Si Matatajam said...

M pun pelan2 blajaq gak. Lama2 tau gak kan..

@ deqla manjew said...

x gelakkan pun....cuma kesiankan je...hihihi...kalo tak tau xpe, buat2 tau sudah...haha... churp2 pun deqla xtau...sbb tu xde kat blog deqla...hihihi...

Chic Na said...

alamak dah tergelak. hehe.. sori cendol.
rileks lah. akak pun tak faham2 jgk yg no 1 & 2 tu.
kita geng la dik. hihihi.. :)

eLLa n aLia said...

shhHHHH.. jangan bagitau orang.. kita serupa.. haha

gnesop poseng said...

:) sop pun x tahu,,,

Karukord Jagau's said...

kita tak gelak tau....kita senyum je (^______^)

mzhany said...

hehehehe, xper...nanti lama lama tahulah. macam akak gak dulu, ada blog buat entri jer, ntah ape2 yg lain langsung tak tahu. tapi since dah jengah ke blog org lain tu tahu la jugak sikit2. kalau tak BW langsung tu sah2 la kan taktahu benda lain. actually blog ni byk je kelebihan kan, benda baik byk je...sama jugak yg buruk, cuma tinggal kita kena pnadai nilai sendiri...ahaha mcm melalut lak..ok daaa

KorN said...

hehe.. pelan2 kayuh cendol.. lame2 nti tau la.. aku pon dlu tatau gak.. tp smpi skang aku x paham lg apa tu spontaneous thursday...

MamaEma said...

akak pun tak tahu juga mula-mula tu..lama-lama bila selalu jumpa kat mana-mana blog..baru tahu..hehehehe

9n0L4 said...

haha. very kiut. takpeeee, sentiasa belajar. ;)

Cik Kay Jue said...

sama la kita.. ckj pun dulu tak tau.. tapi tak pe.. kita tny la otai2 yang da lama dlm dunia blog ni..

dyabunga said...

dya dulu pun cm tu jugak..tpi skrg dh tahu dh..haha

Wadi AR said...

takpe, baru belajar kan. hihi

Masha Meisters said...

kihkih..opp"s..
ala..xpe2 take it slowly dear..
Masha pun same je nih..kiki (ketawa kat diri sendiri)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...