June 15, 2012

Aku LESbian ko sebok kenape?!


Aku Lesbian . so? sebok pesal? sukati la ! 

LESbian ??

haha ,sape percaye Cendol LESbian? 
oh mestilah tidak sebab cendol tu makanan/minuman yg melegakan tekak . 
ish,
takde angin takkan pokok bergoyang !!

Al kisah,

dia add
Cendol meng approve

tah sape tah dtg dari ceruk mane mmg x kenal la..
tetiba je
"awak lesbian kan?"
ha???
juling kejap mata! lempang muka *slow n smoothie haha ! betul ke ape yang aku baceee ni??














 SENTAPPP!!  gila . 


ape sebab dy kata Cendol ini LESbian? ha ? 
sebab sebab dia memang tak munasabah !!


sebab-sebab cendol dilabel LESbian adalah seperti berikut :- 


 komen ade guna "sayang' utk kawan perempuan
takkan tak boleh sayang kawan . org lain pun tulis jugak kan kan kan???


buat simbol <3 banyak banyak bile bercommunicate ngan gurls
alarhhh! x boleh ke? biasee je ? kan kan??kawan aq bhaaa apesal tak boleh???!!
takkan buat kat lelaki kot?heh miang lah sangat !!

berstatus single
single ini kerana single la . umo baru satu lapan takkan married kot ! laa haaaiii


Cendol bersekolah di sekolah asrama yang semua prmpuan .
so ?? mmg tak dinafikan adaaaaa lah yg mcm tu .tp sikit je n jarang jarang ada tau takk !!.
Cendol yg baik ni tak terlibat ! HAHA . mmg dari form 1 sekolah sume prmpuan . lebih selesa ! tak de la malu sangat kalau tertido dalam kelas.boleh gelak kuat kuat .tapi kan tak de la sampai terSONGSANG pulak aihh . batak apee .


gila la. Cendol ini Normal . Normal . 


jenuh menafikan . dia tak percaya . hoh dah malas nak layan . maka keluar la ayat pertama dalam entry ini .


itu saja . SAYA BUKAN LESbian ! 



















34 comments:

CikMai said...

hahahaha mai pun selalu bersayang2 dgn perempuan ,tp buka lesbian...

mai pun belum married, tapi bukan lesbian...

mai pun suke buat lambang <3 kt komen gugel , tapi bukan lesbian.

aiyarkkkkk....singkatnya pemikiran

~Sweet Honesty~ said...

haha..kesian cendolll.. harus kamu bgi ceramah agama sikit ngn beliau...(^_^)

Arina Shamsul said...

hahahahaha...hi sayang....eh?lesbian ke juga mama?hahahaha.

sempit sungguh pemikiran begitu..hikhik.

takpe dik..steady je..ngeeee

wan nurul hezrina said...

alahai nurulpun biasaklah guna sayang.yunk n sayang2 sesama kaum..mmg sangat kunolah itu orang..takperlah cendol dah terangkan kat dia,jgn layan sangat org cenggotu..laki ker pompuan?kalau laki dia jeles kot tapi kalau gurl heheh di nak testlah2..jaga2 cik salmah=)

saifulizan shaari said...

hahahahaha....dia tgh cari member less kot.

are_lin@yu said...

hahaha..sabo jela..ada jgk orng mcm tu..dia nak jadikan cendol partner kot..hehe

Yana Libra said...

adoi~

boleh eh camtu? huhu :P

Dieyna said...

hello darling... oppss nanti org cop lessy pulok.. hahaha

lelamaisara said...

heheh..sabar je ek...cakap syang pon tak leh ea dengan kawan perempuan...ape la...

Deqla manjew said...

sabar yer sayangku..hihihi... setuju dgn mama arina..sempit pemikiran cam tu...suka sgt sangka yg buruk2 dan cpt sungguh menilai org..deqla dulu pun skolah pompuan jew..mmg ada la gejala lesbian ni..alhmdulillah deqla x mcm tu..kalo x, masakan deqla nikah dgn lelaki kan..hihi..itu la, bila dah skolah pompuan org akn berckp padahal kite x terlibat..krn nila setitik rosak susu sebelanga..haa..kan dah kuar ayat karam singh walia...hahaha

Yumida said...

ahhh..sentap membacanya...tuduhan yg begitu melulu...biar je la...

Wanieys said...

sabar ye sayang hahahha...adakah wani pun lesbian oh tidakkk..wani pun selalu juga sayang tuk kwn pompuan..ignore jer cendol org mcm tu :))

Nyue said...

Nyue pon terbiasa sayang2 dgn perempuan...xde benda pon....biasa je...cetek toll cr penerimaan org itu

cendol said...

haha pandai deqla bermadah . haha karam singh walia pn kalah ! hihihikk

cendol said...

lelaki . ntah2 dia pn gay ! haha

cweet pinky said...

dalam kepala otak CP 1st bace entry nih , *gilew kew apew owg tersebut??* hehehe ~

salam singgah dari CP :D

Chic Na said...

huhh.. sempitnya pemikiran org tu. biasala tu kan guna perkataan syg ngn kwn perempuan. abaikan dia. sabar jelah sayang ye. ;)

Masha Meisters said...

agak2 budak tu xd SPM lagi agaknye ye cendol...

kesiannnnnnn.....

Cik Aini Lavender's said...

haha
siannya cendol kan..x pasal2 je kan
**eh2 pandai je dia tu siap bg sbb kan,ntah2 dia tu ......
hahahaha

Liza Razak said...

adoii...memang mendatangkan sentap kalau macam ni

uncle said...

uncle tak kisah sapa-sapa pun lesbi ke..gay ke..uncle kawan semua hahaha oleh itu cendol jgn worry...uncle still ur prenz hahahha

Cik Penguin_Solehah said...

haha,lawak lah.. Sabau je lah kak=p.. #tq ^_^

cendol said...

hey uncle ni macam nak kena pukol matiii je ayat dia! haha

Siti Nurul Hidayah... said...

cian cendol........kne tuduh....

N.Aima K said...

amboi!! bukan main lg tuduh tuduh ya

caliph shuriken said...

blom jadi retis dh kontroversi, hikk..

*hepi weekend ^^

Nurulee said...

Hmm. tak pasal2 je. kesian cendol. Hehe, ee pun selalu jugak comment camtu but doesnt mean lah lesbian ke. Haih, dont judge a people by its cover. Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

Si Matatajam said...

Sian ko cendol. Ta pasai2 dapat title Hampeh camtu. Da tu kl M dok guna word dear kat member GSF camna plak... Adoi lesbian hapa plak kl M dah kawin n beranak pinak plak tu...

Che Rosliza Che mat said...

Wah!!! siapa yang cakap tue...bikin panas jer hihihi

Adylia Qarissa said...

hhahhahaa tergelak dkna baca ... lain kali berhati2 nak approve orang yang kita tak kenal..mungkin dia yang lebian kot :)

my eyes for shine said...

hahahahah . kelakar la pulak bile bace . ape daa~ pelik nye, takkan nak sebut perkataan syg pon tak bole kan . ish3x . dasyat . mybe org tu jeles kut . heheheh .

SimplySeoul said...

I'm from convent school. and i have to admit that me and my female friends are close. like really close. people will talk anyway. dont bother about it cendol.

MuhyO said...

ala ruginya aku lau awak ni lesbian.. hahahaha kidding..

9n0L4 said...

dengki la tu. tak pun die nak ngorat cendol takkkkk. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...