June 17, 2012

KAU BUKAN KAWAN BAIK AKU !!!


datang sekolah lambat ,
ponteng prep ,
menyorok dalam setor,
kene hambat ngan prefect ,
cilok cilok balik awal ,
tido dalam kelas,
order Pizza hut senyap-senyap,
bawak laptop tengok movie,
bawak handfon,
skip program zikru lail ,
tido time ceramah ,

JELAS ! kita bukan kawan BAIK .
okay kita bukan kawan BAIK .
tapi sapa yg lagi jahat? ko atau aku ?
haha tanya aku mestilah aku kata ko !
tanya ko mesti kata aku ! 
tapi ini belog aku,sukati aku la nak kutuk  apa pun
ko bukan boleh lepuk aku pun!!

NURUL USWAH BINTI AHMAD LUTFI ,
aku tahu ko baca entry ni walaupun tak da jejak ko kat sini
yelah silent reader !
nah entry untuk engko .

firstly ,
aku a bit touched bila aku nak show off pasal aku dah belajar buat ais krim sendiri ,
rupa rupa nya ko dah tahu sebab ko baca belog aku 
aku ingatkan ko tak kesah rupanya u did visited my blog !
aku terharu sikit je .

secondly,
pasal gamba, really aq agak terharu dan dan dan tak terkata ..


eh,ko ingat tak?cawan rabbit yang ko bagi kat aku tu?
aku suka sangat. comel.
memang kat rumah aku guna cawan ni .
bukan hiasan, aku guna cawan ni .




kotak comel kale pink coklat yg ko bagi time kita amik result SPM tu,
aku letak dalam almari .
setiap kali aku nak amik bedak tempek kat muka,
aku mesti nampak kotak ni,
teringat kat ko 3 saat .
3 saat je !




masa experiment la paling seronok 
tak mengantok langsung

eh , dalam banyak banyak gambar,
aku suka gamba yang dalam lab Bio ,
sebab dalam gamba ni ,


aku nampak tinggi sebab ko duduk ,
kalo tak,tak merasa la aku tinggi dari ko
hah! mesti ko senyum sinis cakap aku Pendek kan !!!
tak baik !
im not short , im fun size !

ko panggil aku 'kepala aneh' sebab kepala aku besar ,
eh ko tau tak ko ni lagi aneh??!!
ko lagi aneh sebab takut pisang !!
haha pisang je pun wehh..
tapi ketakutan ko memang tahap extreme!!
aku teringat time ko tersungkur sebab aku baling kulit pisang !
sorry der, nyaris ko tak mati
kalo tak jenuh la nak jawab ngan pak cik Lutfi .
hahaha !!!

and must say, aku benci !!
aku benci sangat ko punya KESEOP (salah eja ke hape kesah ape)


haha ni bukan KESEOP ko yg sebenar,
aku pinjam dari mr google je ni



ko tengok lah KESEOP ko tu ! buruk tau tak!!
BURUK !! tak comel langsung !!
tengok aku punya BUBU .
comel je tau tak !!
 BUBU .

kesimpulannya,jgn jadikan angry bird sebagai toys sebab muka nya tak comel
dan sgt annoying tau tak !!
haha
sorry der, aku selalu baling ko punya KESEOP tu .
ade jugak aku tendang KESEOP ko jatuh katil . 
haha sorry, aku benci sgt ngan KESEOP ! 


ahh weh, aku dah lenguh pinggang menaip ni .


lastly,
aku nak cakap tapi  menyampah la nak cakap !!
emm,
aku rindu nak makan sama ngan ko dalam tray besi ala ala tahanan penjara,

lepas tu ko cakap dengan gaya seorang pelahap sejati
" sape tak abis ayam bagi aku ! "

then ko tanya aku ,
"ko nak labu?"

aku jawab dengan sopan santun dan pemalu 
"nak"

haha sila jangan muntah ! 


seronok nye kutuk org jauh . haha
ko tak boleh lepuk apatah lagi hempuk aku !! 
heheh 
:p

sleepy . 
sekian saja entry jahat aku untuk ko .
chowww!!

Assalammualaikum .




27 comments:

Nora Karim said...

kelakar pulak baca entri ni... sebenarnya pendek kata... u RINDU kawan u tu kan?? heheheh

Chic Na said...

kawan baik tp xnk ngaku eh? kalo bkn kwn baik mesti dah kecik ati nih. sporting la kwn awk tu cendol. :)

Arina Shamsul said...

hikhik..rindu ke?

saifulizan shaari said...

tah...betui tu...klau tak kawan bek mesti laa xsimpan lg brg2 yg dia bagi

Yumida said...

ni la sehati sejiwa...bunyi ala2 rindu tp mesti x mengaku tu

are_lin@yu said...

hehehe ingat kan gaduh..;-)

~Sweet Honesty~ said...

best kalo dpt membe yg bole kutuk2 kan.. pastu dia pla jenis tak ambk hati.. (^_^)

Deqla manjew said...

x baik tau x ngaku yg tu kwn baik awk...rindu cakap la rindu....

Nyue said...

pnjg leber cite...utk mengunkap satu rasa..ehhe..

Wanieys said...

Wahhhh kelakarnyer....mesti kwn baik ni tp xnak ngaku erk hihihi

Cik Nur said...

ni entry ego niiiiiii....!
rindu tapi malu nak ngaku..hihihihi

fadh leyanie said...

keseop mungkin comel bg dia,(kawan baik)

Si Matatajam said...

Entry rindu sambil lepas geram la ni.... Ha ha...

Nur Emilya said...

ecece sweet story ni. rindu kawan lettew haha :D

Yana Libra said...

muka macam lebih kurang sama je..huhu~~

Masha Meisters said...

haha,rindu nak makan pakai tray ala2 tahanan penjara...

papepun memg rindu semua2 tu...missss~

dyabunga said...

walaupun dlm entry ni xnk ngaku kwn baik tpi dlm ati ada ngaku tu..

syafiqakarim said...

malu ngaku rindu lettew :p

N.Aima K said...

benci tp sayang le tu..faham sangat!!! ;) ok la makan tray besi..kitorang makan tray plastik kadang2 ada pecah lg kat hujung tray sedih!!

lelamaisara said...

tak nak ngaku kunun..hehehhe
suke plak bace n3 ni...best kan ada kawan baik yg spoting....

nita said...

alahai cutenye bebudak kutuk bestenemy dia ^_-

CikMunBlogger said...

ecece , takkan sanggup nye ktuk kawan kesayangan . hehe . XD
rindu ler tu :p

www.munviolettaxious.com

SYAH'IZZAT said...

post u ni, marah ke suka?

xpaham i. hahahahaha

babycomel said...

ni sayang punya pasal.. sbb tu marah, kalau tak sayang taklah tegur.. owh rindu la tu ye? send regards tu ur friend eh ;)

Solehah Shamsuddin said...

ingtkan ni entry marah ke apa,rupanya entry rindu kwn.hik2

9n0L4 said...

huhuhu. saspen je. ;)

Erna EER said...

alolo , comel jek. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...