July 27, 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?


Ini first Segmen MYideakini ,moh kite support dia.


nak join klik SINI

antara syarat penyertaan,



Kenapa aku terjah ?
saje nak melawat belog org.suke tengok belog comel2,cool
aku terjah bile ade tajuk yg mcm best je utk dibaca
aku suka belog yg bnyk info luar biase,gambar yg tak penah ku lihat

Kenapa aku follow?
saje alang alang singgah,follow je le.

Tag :





31 comments:

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen
MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

izz iizza said...

selamat bersegmen..:)

anif abdullah| AA said...

rajin join.bgus2 :)

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmen la yea...

C'Jai said...

Selamat bersegmen cendol...:)

Niesa said...

gudluck cendol!!hehehe..semoga kita sama2 dpt 4gb pendrive tu..(^_^)

Edy Fee said...

wah my idea wat peraduan jugak...hebat

Masz Sidek said...

Good Luck cendol... :D

blog-tips-kurus said...

pinkish nya blog ini.. :-)

*maaf, laro topik...

Cik Nur said...

selamat menerjah cendol..dah alang2 terjah tu, jgn lupa bw cendol..kihkihkih

nn lylyn said...

rajin nye..goodluck ^^

zacky786 said...

waaa.. :)

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

niera dtg singgah + dah follow sini :)

Boni Kacak said...

alang2 singgah, follow je le..hahaha.. alasan yang sangat best..hehehe.. gud luck ye bubukuning..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

terima kasih cendol sebab tag:)

good luck !!

jaakechik said...

selamat bersegmen dear!

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen na Cendol ....

etuza said...

selamat bersegmen ya..memang seronok membaca entry2 menarik, dapat bonus ilmu

Arina Shamsul said...

ish..akak ingat cendol membebel la pasal word aku terjah aku follow tu.rupanya segmen der..hahaha.


selamat bersegmen dik :)

KorN said...

alang2 korn da singgah sini nak komen nie.. hehe selamat bersegmen cik cendolll

Wanieys said...

selamat bersegmen cendol :)

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen...

wan nurul hezrina said...

selamat bersegmen..nnt akan dipikirkanlah nak join atau tak.mcm besh jer..carta kat atas nuh mcm plan MLM ku nengok.hahaha

Mr.Clive said...

cendolllll! selamat bersegmennnn!heee~

zafiRah said...

hye ^_~ BW sini follow sini dri segmen same

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html

Myideakini [dot] com said...

Salam Ramadhan...

Cepat! ajak kengkawan cukupkan 100 orang untuk MYideakini umumkan kelayakan hadiah penghargaan.. :-)

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html


Salam Ramadhan...
Salam Perkenalan... :)
Happy Blogwalking..

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...