August 15, 2012

ade kesah?



Dah lupe pasal bende ni,sesiapa yg kelahiran 94,sesiapa je yg belum terlepas dari belenggu benda ni,

sudahkah anda menyemak??





haii lahh balik pulau dicampaknye aku!!emmm
ADA KESAH?
haha yeayy InshaAllah 10 Sept aku dah takde kat sini.lari jauh2.
tunggu lah nanti 6 tahun aku balik jadi wirawatok kat plkn tu ye.
hopefully plkn dah dimansuhkan by that time.ehehhe



45 comments:

leakedknowledge said...

err kurang phm..terkene plkn tapi terlepass...begotu ka??

izan mama mia said...

plkn ????????.........

aku HaniAsyira said...

cendol g mesir tajaan ei.. wajib jawab.. keh2

Cinta Misteri said...

miahahaha.....menghabiskan sisa raya di sebalik pulau (AAK)

kalau kena dera leh contact Miss Banu.

Chic Na said...

kena join plkn ke dik? takpe la memana pun. best ape plkn. cik na teringin gak nak join tp dah terlebih umur. huhu..

Cendol said...

yelah begitu lah

Cendol said...

kenapa panjng sgt tu ??????

Cendol said...

haah.yelah org taja.cendol takde duit >_< sudah jawab keh2

Cendol said...

what??!!dera!!oh!martial arts!!!

Cendol said...

hahaha tak nak!!nanti kena dera bak kata Cim.

Cik Nur said...

alooo..lepas ni mesti cik nur rindukan cendoll..!

Arniesyz Quesheira said...

mna de dera nyerr..hehe. best pe plkn. arniesyz pnh j0in gk dlu. kt kem plkn setia ikhlas semenyih,slgr. ^^ enj0y it

Si Matatajam said...

Serious, kak M kalau diberi peluang masuk PLKN mmg akak nak join tau... Tp nak umat camna masa akak dulu semua ni Takdak lagi...

Ameerul Ashraf said...

wah.. Seronoknye! baik2 jaga diri kat sana kayh! :)

Nurrul said...

Wah ! ! tahniah sebab dpt Plkn..
Nurrul dah check untuk siri 10 bagi tahun Nurrul tapi sedihnya sebb tak dpt.. :)

*best lah plkn.. ^^

Mrs Velentine said...

lepas 6 tahun???????cendol ke mana?????????????

Edy Fee said...

zaman ni dah berlalu.ehhee but still igt kenangan plkn

mselim3 said...

Tahniah lah cendol terpilih bukan semua yg terpilih....hanya yang bertuah aje tau...

k...TAHNIAH CENDOL....

Myra Jay said...

Kem kat Balik Pulau boleh selalu p makan laksa janggus ;)

aNiss :):) said...

cendol tahun 1994 ehh? ingat 1993 :DD

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nasib baik akak tak kena dulu. hihi. abis la cendol kena lari keliling pulau. hehe

Deqla manjew said...

ok la tu.. zaman deqla dulu mana la ada plkn..haha

lelamaisara said...

kena g PLKN ke dik..hehehehe..best ape..nanti dapt pakwe baru..hahahhha

Cendol said...

pegi smbung study kak

are_lin@yu said...

cendol nak pergi jauh lagi..hehe

Cendol said...

hehhee nah nah Nurul amek cendol punye nak?haha

Cendol said...

ooke bos!

Cendol said...

ohh yeke..M suke juge eh kompat2 terjun2.ehehe cendol tak minat nak berkawad kawad kaki,kawad tgn lagi la..haha

Cendol said...

takpe cik nur :), jauh di mata dekat di hati ,tv9!haha

Cendol said...

oke,,, ^_^'

inche hlovate said...

alamak!! sape nk update lepas ni??

Masha Meisters said...

yeah!!!!! tunggu je la wirawati kita pulang m,embawa senapang gajah....haha :)

Fikri said...

Haha.. dpt PLKN. Tahniahlah beta ucapkan. Lps ni kna botakn kpala la :D

Mieya Atiera said...

Nasib baik Mieya tak dapat. huhu

Cendol said...

heee..kalo 1993 kita sebaya lah ^_^

Cendol said...

what??pakwe baru??tak nak taknak!!nak pakwe lame!!haha haishhh mintak simpangggg!!!!!

Cendol said...

haha cendol tak update abc boleh update.kikikiikihh

Cendol said...

tembak cik misi!!!!!!!!!haha

Cendol said...

patik enggan membotak kan kepala,tuanku.ini kerana patik tidak ada kepala.cendol takde kepala.hanya manusia yg ada kepala.haha

Cendol said...

haaa yeke.hmm ambik la cendol punyeee :(

Cendol said...

haha oh tidak!!sempot lah mcm ni!!!!haha

9n0L4 said...

jauhnyeeeeeee ke pulau sane. huhu. rindu la kat cendol nnt. ;)

dyabunga said...

jauhnya dya dulu dkt je ngn kmpg..hahaha..

Nurlyla said...

rasakan... haha.. plkn itu best sbenarnya.. zmn kmi dh lepas :)

C'Jai said...

Memang terlepas la kan cendol.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...