August 15, 2012

sepak terajang teakwando. :P


tajuk je over.lupe, should be wordless.  o_o
taik wan doe ! 



ini masa umurku 6 tahun . tu ade makhluk bertuah conteng gambo tu tulis"budak pendek"
hey hey, please dont piss of short people!!!




" biar pendek badan jgn pendek akal "
                                             -bapak cendol-

51 comments:

aNiss :):) said...

haha. wahh ada taekwando!!

p/s : biar panjang badan, jangan panjang tangan :DD

Deqla manjew said...

haha.. betol2...org pendek ni cute apa...selalunya pintar jugak... antara org yg pendek, deqla ni la...hahahaa...rasa best lak jadi org pendek bila baca entri ni.. hikhik...

Deq's Qienz said...

pendek bukan sebarang pendek ooo..cendol bljaq tek wan do ka??

Edy Fee said...

taik wan pon boleh.agahahahha lawak

lelamaisara said...

hehehe...betui la cendol...

N.Aima K said...

i like the statement..sebabnya i pn pendek!! high 5!! tp saya tau cendol lebih tggi dr saya hehehe

unsecretostory said...

Yahh ! pendek itu comel lorh :D

Wanieys said...

kecik2 dah pandai taik wan doe hahaaa...kawen ni jgn dok taik wan doe laki xketahuan hala sudah :p

wan nurul hezrina said...

hehe cumil tol.tuh cendolker?wah ada seni pertahanan diri..bagusnya..

cendol nurulpun nak ucap selamat ari raya kay.arinie last keja=)

Momo said...

aku? time kecik.."weh..ko g belakang..tinggi.. "

Cendol said...

aah

Cendol said...

haha betoi tu.kalo pnjng tgn tu yg payah cite tu.

Cendol said...

hahaha cendol pn rase best bace komen deqla. hihi

Cendol said...

yeah!high 5!! haha jgn dipanggil pndek..meh kite sebut rendah ye.heheh

Cendol said...

hahaha itu bergantung pd keadaan.inshaAllah tidakkkk hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak tak pendek, akak rendang. hihi

are_lin@yu said...

whh teror tae kwan do la ni ya..hehe

QasehnyaRania said...

ya betol..
salam kenal darisegmen ayu juga dan follow sini
selamat hari raya

Tinta Lana said...

Salam.

Cendol..jadik, skrg ni, ko dah tinggi ke belum?hahaha.

Betul kata bapaknya..biarla kita rendah tubuh, jangan rendah akal.

Masz Sidek said...

hahahahaha... tak boleh buli cendol lah ni ;p sapa yg buli mesti kena teakwondo... :D

dilladoodledat said...

eh tetiba kene sepak
ala cian yg tinggi tuuu

♥ sitifarhana ♥ said...

wah2...kcik2 dah pndai tae kwn do..msti kuat ni..hehehe

izan mama mia said...

hihihi...betol..biar badan pendek jgn pendek akal...

leakedknowledge said...

err yg si pendek tu tendang yg si panjang (ak assume llaki) tu kt bhgian mana??? soklan trivia..bhahaha :P

Cik Nur said...

Cik NUr setuju bebenor dengan ayat ayah cendol tu... :)
Psst, cik nur dah dapat mkn cendol dalam bulan puasa ni.. Nikmatnyaaa...bila kesejukkan cendol tu membasahai tekak..huuuuuuu....kikikiki

Si Matatajam said...

Uishhh dasat budak cendol ni sebenaqnya...

Chic Na said...

wah.. bahaya nih. tak bleh buli cendol la lepas ni. nnti kena sepak terajang. hehe.. betul kata bapak cendol tu.

dyabunga said...

pendek2 pun tetap comel..hahaha

Kesuma Angsana said...

betul tu, apapun selamat hari raya dari KA sekeluarga dan maaf andai ada silap & salah ye

Cendol said...

ehehe kamu pendek jgk ke?haha

Cendol said...

ye sesame le kite.maap ye ^_^

Cendol said...

Wsalam.skrg?masih menunggu utk tinggi.hehe >_< tak la mane boleh tinggi dah agaknye. :P

Cendol said...

haha cendol baeeekkk.hihi >_<

aku HaniAsyira said...

sy dulu pun biasa kena panggil pendek.. and now siapa yg kutuk lagi rendah taw.. biar pendel badan jangan pendek akal kan..

mana nak cari cendl sedap.. keh2

Cendol said...

2 2 watak pun lelaki.botak je aq tngok.hang nk aq jwb bhgian mana?

Cendol said...

hehe cendol yg tak mkn cendol lagi.jrg mnjengah ke bazaar.baru 2 kali je pegi bazar.ramai sgt org.rimas =)

Cendol said...

selamat hari raya juge KA.cendol pn same say sorrryyyyyyy juta2 =)

Cendol said...

wah!!maknenye kamu dah membesar sihat dan kuat la!!hihi mkn yakult ye??ehehe

Cendol said...

haha Dya la tu

Cendol said...

ehehe cendol baik tak baut orggg heee >_<

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jalan2 minum cendol. ups! hehe

Azee Hana said...

gambar lama2,,kiteorang suke bulat2 kn camtu lah tyme kecik2 dul..smpai mak bising dah..hii

Kak yon said...

Betul3x.

izz iizza said...

garangnya bapak cendol...:)

O CIKTEDDY said...

pendek pon ade bnyk kelebihan tau ^^

elyna mirsada said...

a'ah btl 2 dear..hehe

Cikgu Ma said...

hai pen*** oopppss!! hehe...jgn mare...selamat hari raya =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

Masha Meisters said...

hahaha...pandai la ko bubu bucuk....haha

aku HaniAsyira said...

minum susu banyak2 lah cendol..ish2..

dyabunga said...

dya cakap cendol comel.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...