August 9, 2012

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari Universiti Al Azhar


Sape nak Join KLIK SINI

sebenarnye nak join ni pun rase serba salah.haha tau tak ape tu situasi serba salah??
same tak mcm hidup segan mati tak mau?haha merepek kerepek je.
sebenarnye diri ini adalah penganggur!!
habih sekolah menengah,tapi belom start masuk U.jadi penganggur kan?
tapi yelah InshaAllah akn smbung belajo kat sinunnn lah lagi beberape minggu.

Tag?
sape2 je lah yg still belajo yg rase nak join.
moh meriahkan first segmen brader Lokman ni.



ade komen komengg yg belom dipublish nanti cendol pegi belog kome ye.nak pegi buat kuih raye jap.

58 comments:

anif abdullah| AA said...

rajin kau join eh.kau belaja katne?huhu

izz iizza said...

wahh bakal menuntut kt al-azhar ker..tahniah..:)

Cik Nur said...

selamat bersegmen cendol... :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Terima kasih sebab sudi join segmen saya ini.. Sebenarnya segmen ini juga terbuka kepada bakal2 mahasiswa/siswi.. ni tentu tak baca habis kan.. ^_^

sila check link blog anda di dalam senarai peserta.

are_lin@yu said...

wahh jauh tu...alhamdulillah daapt mengumpul ilmu kat sana..

lelamaisara said...

selmat bersegmen dik...

pssss..buat kueh ape tu..mintak cikit boleh ke...

Deqla manjew said...

owhh... tanam anggur rupanya... hihi..selmt bersegmen la yer....

cmimimim said...

selamat menuntut ilmu d bumi anbiya' :)


salam kenal ye cik cendol ^^

Niesa said...

cendol smbng blaja kat mne?hehe..

Cik Aini said...

selamat bersegmen ye cendol..

selamat hari raya jugakk :)

Kesuma Angsana said...

gd luck ye dik

Chic Na said...

ni bukan penganngur tapi penganggar. sambung mana nanti cendol?

good luck! ;)

Cendol said...

slmt hari raye jgk ai!hehe awalnye!

Cendol said...

mesir

Cendol said...

mesir

Cendol said...

tenkiu kak .doakn :)

Cendol said...

same2.dah bace habih le tp rase segan jgk!

Cendol said...

haha yelah boleh meh la dtg beraye.kueh tart nenas yg keras ade,kueh kacang,kueh coklat,sempeeeritt yg mmg peritt haha

Cendol said...

haha yela.deqla nak anggur buat berbuka?haha

Cendol said...

ye.slm kenal jgk ^__^

blog-tips-kurus said...

pos sini kueh raye tu. nak rase skit jeeeeeeeeee.. )>.<)

Cendol said...

sambung mane2 yg bersambung hehehe

Cendol said...

haha buleh fengsann kalo kamu rase!hahahakkk

dyabunga said...

tanam strawberi ye cendol..wah..jauhnya nnti cendol g smbung stdy..nk ikut!!!hahaha

-meeSUPERGIRL- said...

dapat dekat al azhar ??? wahh .. calang2 org nih dapat .. slamat bersegmen yee ..

aNiss :):) said...

wahh. universiti al azhar tuu. kos apa? tahniah yaa. pandainyaa dia :DD

Cendol said...

medic.thanks,cendol biase2 je

Cendol said...

alhamdulillah,rezeki.thanks Mee.

Aine Ainun said...

rajinnya Joins egmen...=)))

selamat buat kuih Raya=)))

aNiss :):) said...

wow, bakal doctor :DD

Si Matatajam said...

Dasat ko Cendol.. Klik2 sini.. Nak kuih raya gak

N.Aima K said...

wah sambung kat al-azhar..alhamdulillah..nanti kalau dah sambung study kat sana jngn lupakan geng GSF tau..pastikan updated selalu tau!!!

N.Aima K said...

wah alhamdulillah tahniah..nanti dah sambung study nnt jngn lupa updated ya..

boni kacak said...

selamat bersegmen ye bubu. :)

Arham Md Ali said...

Selamat belajar cendol, jangan first year je rajin, pastu dah naik 2nd year start jadi malas.

Cik mama said...

Good luck yerr cendoll.. ^_6

Deqla manjew said...

ok la tu anggur buat berbuka.. jangan dingap siang2 hari sudah la.. haha...boleh jugak..pos laju utk deqla k.. :)

anamizu kaito said...

wahhhhh al-azhar ek??? bes3!! hehe

Masz Sidek said...

selamat bersegmen... dan selamat menyambung pelajaran... :)

eimah siti said...

wahhh...cik siti balas kunjungan...dari segmen yg sama...and i'm from allianze university college of medical sciences....kat penang....hehe

syarmimi said...

dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
done follow sini. ;)
jom BW ke blog mimie :)

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

Kesuma Angsana said...

gd luck ye

wan nurul hezrina said...

betulker mesir?hehe amik kos ape dik?mesti lawyer syariah ker ek?hehe tak sangka sekolah agama rupanya..k semoga success

inche hlovate said...

buat kuih rye ape je tu cendol??

aku HaniAsyira said...

waduh2.. amik medic dekat mesir ei.. gigih sy baca komeng.. keh2.. all the best sis..

C'Jai said...

Wah segmen lagi ye cendol... Akak pun berharap anak2 akan dapat menuntut ilmu di timur tengah suatu ketika nanti...
semoga jadi doktor yang islamik macam doktor muhaya ye...tumpang gembira...ramai jg member blog yg bakal doktor....

Cendol said...

tq kak :) InshaAllah akn cube mnghupdate n tak lupe para GSFian yg awesome !!

Cendol said...

inshaAllah,doakan ye! ^_^

Cendol said...

haha M meh le dtg beraye!

Cendol said...

ookeee.baik boss!tenkiu ats peringatan dan amaran tu.haha

Cendol said...

tq Masz ^_^

Cendol said...

kos medic kak.kos syariah tu org awesome2 punye baik je amik.kite yg tak berape ni duk diam dngr org ajar kite bab agame.heheh

Cendol said...

kueh tat!cpat tlg !!!

Cendol said...

haha mmg gigih kamuu..tenkiuu atil ^_^

Cendol said...

InshaAllah kak.i likee Dr Muhaya!!

rafflesia said...

as-salam,
datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

Wanieys said...

selamat bersegmen cendol :)

SemanisRedVelvet said...

slmt hari raya..

dtg folo dr segmen yg sma..

jom ke belog sy juga ye...ehehe..tengs..slmt berkenalan

http://syafidajamil.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...