September 25, 2012

Im back again


Salam, apa khabar semuanya? lama rasanya tak menghadap belog ni sebab masalah tak boleh sign in belog.special thanks to.. of course my emak yg tlg settle kan masalah ni.huh ingatkan mak nak hangin sebab dah hilangkan sim kad.rupenye mak tak marah.kusss semangat. haha
thanks jugak kpd semuanya kengkwn blogger yg sudi bagi idea cemana nk selesaikan masalah ni terutamanya GSFian yg awesome mcm wonderpet ,of course,Uswah Lutfi, dan  mista kopi pasta jgk.

sory sgt semuanya.ada komen yg tak publish lagi tu nanti cendol publishkan .tunggu kemunculan cendol yg entah bila masa tu. =P

ni dpt bukak belog terus nak hupdate . ketagih -_- rindu menjengah korang taknak ckp . 
hahah

esok klass biochem first period oh berdebar nye nk berhadapan dgn dokturah bersuara lantang semangat tu.
ada dokturah tu,lawaaaa sgt ! tapi dia dah kahwin la  =P

kbye .  (^_^)
nanti cendol bw,GSFian wait for me !!


24 comments:

leakedknowledge said...

oh yeah dh setel akhirnya :) . Simkad tu brape kne bayar?

Deqla manjew said...

haa.. dpt pun bukak blog...mak tolong camne tu dear??

mama aryan said...

lama betul menghilangnya..welcome back ye

Rapunzeel Cikilolo said...

haip. blaja dulu :)

are_lin@yu said...

wahhh caman cen dgn life kat sana ok ke?

dya bunga said...

yeah!!cendol dah blh buka blog nni..rindu kt cendol..

Chic Na said...

akhirnya. miss u dokturah cendol. ;)

Kesuma Angsana said...

wlcm back menceriakan dunia blog ni

~Cik Sweety~ said...

hahh..baru muncull..ingatkn dh hlg kt bumi egyp tuh..hehe

Everything's Everythings said...

GSF tu ap?
ap2 pun alhamdulillah everything is fine ^^
Gd luck di sana..

boni kacak said...

macam mana boleh ada masalah sign in tu ye???

Arina Shamsul said...

Kush semangat..nasib baik la kan? Hehehe.

Study baik2 ye dik :).,take care tau :) miss u

mselim3 said...

ok , cendol buat yang terbaik...untuk ibu bapa...dan Malaysia...moga anda berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi...doa kekawan kat sini moga berjaya dan jgn lupa kekawan kat sini....orait...

see u,,,,Assalammualikum....

Karukord Jagau's said...

Slmt kembali :)

wan nurul hezrina said...

nurulpun baru pas baik sbb cabut gg.la nie ngan bw bw..tak tahupun citer cendol takleh sign in..

Si Matatajam said...

Rindunya nak baca entry cendol pasal life kat sana..

Cik Nur said...

rindu kamuu...!

I love Sleep said...

yeaaahhh cendol da kmbali

lelamaisara said...

Okey cik adik cenol......:)

Cinta Misteri said...

Konspirasi tamat, mission complete..yea!

Michelle Hopell said...

bagus la tu ... =)

aku HaniAsyira said...

baik2 ei.. dlm arab ke bi ei??

9n0L4 said...

yeayyyyyyyyy. cendol dah boleh blogging balik. ;)

Solehah Shamsuddin said...

cmne suasana dalam kelas dik, ok ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...