November 22, 2012

Dear belog yang terabai namun masih sayang >.<

nampak sgt belog ni terabai.hutang piutang bw pun masih belom berbayar . oh . 
TQVM kepada rakan2 blogger selalu singgah sini walaupun kunjungan balas sgt lembab . appreciate it :)


banyak exam minggu ini. oh . tapi dengan senang hatinya beronline sambil tersengih ^__^
minggu ini juga sgt terasa berat.terpaksa mendengar jiran bergaduh laki bini.dasat jugak arab gaduh.tak sanggup melihat penderaan depan mata. maka duduk dlm rumah senyap senyap.shuhhhh.


terlambat mengucapkan Salam Maal Hijrah . semoga menjadi yg lebih baik daripada sebelum ini :)


puas hati,
akhirnya,dapat jugak snap gambar kepala separuh ni . 


Hi awak. Nama saya Cadavers :)




dah dah ketepi ketepiiiiiiii. awok nak pegi bertandag ke belog jiran :P

35 comments:

Mrs Velentine said...

hi cendol...busy study yea

Chic Na said...

huiii.. ngerinya dik akak tengok. huhu.. kalo tgk real xtau la camne. cendol tak takut ke? hihi..

miss u adik. :)

Cik Nur said...

Rindunyaaaaaaa...!

Salam maal hijrah juga buat cendol... :) biarlah diorg gaduh, janji xkacau cendol okay..!

heee.. :)

jaga diri ye...

Dayana Bahar said...

Gambar real ke tu??? konfius je.. ngeri pun ada...

Kesuma Angsana said...

jangan lupa singgah blog KA ye

wan nurul hezrina said...

pic mayat lagi ker cendol?takut tgk..kuat gak ek org2 arab bergaduh??

boni kacak said...

hahahhaa..orang arab memang kalau bergaduh kecoh satu dunia tau..hehehe

p/s : memang tu mayat betul ke awak?

dya bunga said...

rindu kt cendol lorh..

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Aaa..speechless ak tgk gmbr tu cendol.

Tak brapa nak less la, cuma ak tertanya..kenapa teruk sgt rupanya.. dah brapa kurun awet mayat ni..macam kertas lama yang dilipat2 dah ak tgk..

Karukord Jagau's said...

erk ngeri pulok aku tgk gambo tu...

Cik Aini said...

hai..hai..cendol,assalamualaikum :)
sihat?

erm..penderaan?
nape siap dera bagai ka?
haish..dasyat no..

haip..
p baca buku kaih..study smart hokay :)

Solehah Shamsuddin said...

ishh seram jugak ye ble dgr org arab bergaduh.msti lg teruk dari laki bini org Malaysia kan

Miss BaNu said...

rindu cendol

Deq's Qienz said...

ermmm menghilang je my twin nih..miz u la..sayang awakk jugakk :) take care ya

Niesa said...

woowww!apa ka itu..nampak seram..

lelamaisara said...

isk..betui ke gambar tu Cendol..seram mak...

hai cendol sihat ke??/lame tak jengguk cendol..miss u..:)

Che Rosliza Che mat said...

Menyeramkan tengok gambar tue...

9n0L4 said...

cendolllllllllll. rindu nak mkn cendol. haha. salam maal hijrah buat cendol di sane. :)

C'Jai said...

salam... haiiiiii cendooooool...akak datang nak tengok gambar kepala separuh ni...

patung ke betul2..ker CUBA'AAAAAAAN..

Salam maal hijrah..semoga menjadi doktor yang berjaya dan diberkatiNYA dunia akhirat..

Nastyna said...

nampak thumbnail macam gambar ubi kayu... sekali bukak gambar plastesin, adeh cendolll...cendol.

Sos CheEzY said...

Pastinya mayat tu dah dibedah, dikerat utk pengajian bakal dr muslim. Maka kerana itu hargailah ilmu, semuga sukses selalu.

mama aryan said...

errkk..gambar betul ke tu??bukan patung ye..kalu akak mau pengsan dibuatnya..hihi

selamat study dan selamat ber exam ye..semoga cendol terus berjaya

Si Matatajam said...

Rindu cendol gak.. Tp nak buat camna, study tu kena utamakan yek..blog bila free bleh hapdet..bleh ziarah..asal jgn lupa terus je..hi hi..gud luck for exam ye dik...take care..

Si Matatajam said...

Tak menahan akak tgk pict tu dik..hu hu..seram >_<

izan mama mia said...

hai cendol....

mselim3 said...

sama2 lah kita...saya pun ader masanya sibuk jgk xper..sesamalah kita saling kunjung mengunjung dan mengeratkan persahabatan sesama blogger k...

daripada mselim3

drzirakudo said...

sye blum blaja lg gune cadaver kpale trbelah.. haha.. bru smpi arm n forearm.. haha..

-meeSUPERGIRL- said...

ingatkan cendol tgh bz nak kawen dgn pak arab . hehe .. xD
windu lah cendol ..
eh tu mayat yg diawet eh?

Yana Libra said...

mayat betul ke tu??? huhu~

Hanif Idrus said...

Arab gaduh faham apa dia bebelkan..hihihihi.
Mayat tu....erkkkkkkkkk

shar90 said...

pergh... ngeriiiiiiii... hahaaa xD

N.Aima K said...

aduh ngerinyaa

KorN said...

xpe lah cendol.. pentingkan ape yang lebih penting.. selamat belajar ye.. jawab exam/ ujian lek lok...

Cinta Misteri said...

Huh! Mengerikn. Btw, slamat study yep cendol

Dayana Bahar said...

Huhu ngeri weh nengoknyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...