September 4, 2013

BINI tampar LAKI


"sampai hati awak cakap saya macam tu" jerit si BINI . maka pangggggg !! si LAKI DITAMPAR oleh si BINI. inilah DRAMA . kebanyakan Drama sekarang ni suka sangat buat adegan macam ni . si LELAKI ditampar oleh si PEREMPUAN . makwe tampo pakwe. hahaha lawak pun ada .

Yang tak boleh blah tu BINI tampo LAKI . ape ke bendanya yang cuba nak diRASUKkan dalam pikiran penonton ?
BINI berkuasa MENAMPAR lakinya ? DERHAKA betul. BINI menampar LAKI nya ? memang ketara ULTIMATE INSULT di situ .

bila ada adegan macam tu di TV,berharap sangat si laki membalas tamparan si bini. sambil menjerit "ha!tampo la dia balik!dia melampau tuu !! "

#pernah juga dengar cerita realiti ni.si LAKI TERAJANG si BINI lalu si BINI TERAJANG balik LAKI dia.hahaha .ini baru BEST ..memang padan la korangg kann.





entry dari draft .huh .bosan . malas menaip .bila taip je ada banyak typo.apa hal ntah??!
soorryy lambat membalas kunjungan.

16 comments:

Cik Aini said...

zmn skrg nk menunjukkan yg kaum pompuan setanding lelaki kot Cendol..tu la bole buat apa yg lelaki buat..tp jgn lupa lak syurga isteri ada kat mana..hehehehe

Niesa said...

kdg2 sesetgh crita skang ntah apa2..sakit ati je nk tgk jln crita yg...adoh..xmampu dh berkata2..

Deqla Manjew said...

dah nama pun drama kan..huhu.. tp sepatutnya serapkan la nilai2 yg baik.. ish.. bebudak tgk pun dah pikir boleh main tampor2 gitu..huhuhu.. sabo jelah..

lelamaisara said...

drama di tv memang macam tu...kalu tak bukan drama nama nye..ehhe

Chic Na said...

drama sekarang mmg banyak pelik2.. kadang tak masuk akal. hehe.. nama pun drama kan..

Cik Nur™ said...

pokok pangkalnya, melawan ckp suami berdosakan....

Masha Meisters said...

nusyuz ok tampar laki....tak betul ok tampar bini kalau nak mengajar...haha
pe lagi tampar je pengarah dye...hahahaha

kayyana said...

no no no... bini tak boleh tampar laki kalau laki tu baik lah.. tapi kalau laki jenis jahanam keparat tampar je blek pastu g jabatan agama. hihih

Rosmiza Ali said...

Tipikal drama melayu.. Haha!
ZON PERMAISURI CHOMEL

Solehah Shamsuddin said...

solehah layan cte yg sweet2 je skrg, xske tgk yg ada adegan bergaduh2 ni. xbestla gaduh2, damai2la. kan? :)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Tak lama lagi, tak main tampar terajang dah cendol..

Main pistol2 dgn laser :D

Tak mustahil kan..hehe

Cinta Misteri said...

haaa tu lah jenayah rumahtangga rekaan director mnjadi ikutan penontonnya. Nauzubillah....jgn buat yea d dunia realiti. dosa!

Si Matatajam said...

Nauzubillahiminzalik...moga dijauhkan la sifat2 mazmumah camtu.. Syurga kan bawah telapak kaki suami...

are_lin@yu said...

yg negatif tu byk sgt.hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

berdosa besar isteri wat mcm tuh..mintak simpang sgt2

Kesuma Angsana said...

no komen hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...